Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Sen git çocuk bezi sat" dediği Ali Babacan'dan yanıt: Özür dilemelisiniz

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın Baykar'ı hedef alan açıklamasına, "Sen rekabet nedir bilir misin? Senin işin değil bu. Sen git çocuk bezi sat. 15 sene yanımda bulundu ama benden bir şey alamadı" sözleriyle tepki gösterdi. Babacan Erdoğan'ın bu sözlerine karşı, "Adalet için yola çıkmış parti kurucularınızı tek tek tasfiye edip tek güç olma hırsınız için özür dilemelisiniz." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan grup toplantısında DEVA Partisi lideri Ali Babacan'ın Baykar'ı hedef alan sözlerine sert yanıt verdi.

"SEN GİT BEBEK BEZİ SAT"

Babacan'a sert sözlerle yüklenen Erdoğan, "Bir ülkenin savunma sanayisine ancak rahatsız olanlar saldırır. Sen rekabet nedir bilir misin? Sen git çocuk bezi satmaya devam et. Senin işin değil bu. 15 sene yanımda bulundu ama benden bir şey alamadı. Bunların vakfına üniversite tahsisi yaptık. Kendisi ne zamanki başbakanlık koltuğuna oturdu, o tahsis yapılan yeri vakfına mülk edindi. Türkiye'de bunun başka örneği yok. O vakıftaki yöneticiler bunu nasıl izah edeceksiniz." dedi.

"ÖZÜR DİLEMELİSİNİZ"

Ali Babacan ise Erdoğan'ın bu sözlerine ilişkin bir paylaşım yaptı. Babacan şu ifadeleri kullandı: "Sayın Erdoğan, dünyanın imrenerek baktığı milletimizin huzur ve refah içinde olduğu günler için değil milletimizi 28 Şubat'ın aktörleri Perinçek ve Bahçeli'ye mahkum ettiğiniz için özür dilemelisiniz.

"ÖZRÜNÜZÜ MİLLETİMİZİN KABUL EDİP ETMEYECEĞİNİ BİLMİYORUZ"

Adalet için yola çıkmış parti kurucularınızı tek tek tasfiye edip tek güç olma hırsınız için özür dilemelisiniz. Otoriter ittifakınız ile milyonları adaletsizliğe ve yoksulluğa hapsettiğiniz için özür dilemelisiniz. Özrünüzü milletimizin kabul edip etmeyeceğini bilmiyoruz ancak biz kararlıyız.

"ÖZGÜRLÜKTEN, İLERİ DEMOKRASİDEN VAZGEÇMEYECEĞİZ"

Siyasete ilk adım attığımız günden beri ulaşmak için çabaladığımız özgürlüklerden, ileri demokrasiden, evrensel hukuk değerlerine olan sadakatten, çoğulculuktan, katılımcılıktan vazgeçmeyeceğiz."

Babacan'ın o paylaşımı:

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Sen git çocuk bezi sat' dediği Ali Babacan'dan yanıt: Özür dilemelisiniz

Kaynak: Haberler.com / Politika

Deva Partisi Ali Babacan Edip Tek Çocuk Politika Güncel Haberler

Bir ilimiz diken üstünde! 5 günde 3 ölümlü vaka, hepsinin de yaşı gençti

Bir ilimiz diken üstünde! 5 günde 3 ölümlü vaka, hepsinin de yaşı gençti

Üniversite sınavında yapay zeka yardımıyla kopya! Görevlilerden öğrenciye suçüstü

Üniversite sınavında yapay zeka yardımıyla kopya! Görevlilerden öğrenciye suçüstü

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sigaraya karşı yeni kanun sinyali! Gündemde 'İngiliz modeli' var

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sigaraya karşı yeni kanun sinyali! Gündemde "İngiliz modeli" var

Ali Koç'un kongredeki ceket hassasiyeti akıllara Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı getirdi

Ali Koç'un kongredeki ceket hassasiyeti akıllara Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı getirdi

500

Yorumlar (23)

Deniz Yurt:

Erdoğan in kendinden başka kimseye tahammülü yok.illaki biat edeceksiniz.yoksa her türlü iftira ve hakarete maruz kalırsın.akp gidici bunu herkes bilsin

170
308
yanıtYanıtla
Demir Acer :

bu durumda tayyip akp soz konusu degil soz konusu olan guccuk bir parti basinin abd ab israil dili ile bir teknigi durduracagim demesidir, sizin anlayis kapasiteniz bu kadar, aslinda erdoganin tenezzul edip cevap vermemesi lazim fakat mevzu cok ciddi bir konu.

yanıt196
yanıt95
Deniz Fırat:

Bayraktar'da bayraktar neden sadece damat yapabiliyor bu ülkede. Türk milleti zekidir, çalışkandır. Damat yerine başkasına neden destek sağlanmıyor.Hep bir engel. Teknoloji firması açmak istedim. Sadece az bir destek talep ettim. Tüm koşulları tamamladım. Bana destek verilmedi. Yani damat olmasaydı o işler olmazdı

yanıt36
yanıt50
Al Timberland:

128 milyar doların hesabını verecek önce. Ve fazlasının.

yanıt35
yanıt48
Hsn:

deniz heryerde cahilce aynı yorumu yazıyorsun bak bakalım savunma sanayi projeleri ve şirketleri 2002den önce ve sonrası olarak oranla bakalım ne çıkacak,daha önce kurulanlar bile birşey üretmiyordu ama şimdi hepsi çatır çatır silah üretiyor,boş konuşma

yanıt2
yanıt1
semih yücel :

peki sen kimlerle beraber oldugun için ne zaman özür dileyeceksin ???

217
123
yanıtYanıtla
Mevlüt:

Erdoğan etrafında bulunan koltuk için kuyusunu kazanları tasfiye etti. Babacan sende bunlardan birisin. Erdoğan sana mevki makam verdi, ama sen bunlara layık olamadın.

149
118
yanıtYanıtla
Zafer yılmaz :

Erdoğan makam dagıtıyor dediğine göre. halkın verdiği yetkilerle niye ülke bu halde peki.neden vatandaş huzursuz ve mutsuz. iyi yönetilmediği,adaleti ve gelişim düzeninin önüne geçildiği için olabilir mi?

yanıt31
yanıt33
Fatih :

bu adam kendini ne sanıyor ya? kimsin sen babako

152
98
yanıtYanıtla
tahsin bueyuekkol:

Vatan düsmanina özür degil sopa tekme kapi disari.

181
60
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title