Haberler

Erdoğan'dan staj ve çıraklık mağdurlarının sloganlarına: Bu adımlar yanlış adımlar

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Konya mitinginde dikkat çeken anlar yaşandı. EYT staj ve çıraklık mağdurlarının attığı "Çırağa müjde" sloganları sonrası konuşmasına ara veren Erdoğan, "Çırağa müjde olmaz, kalfaya ustaya müjde olur. Onun için de bu adımlar yanlış adımlar. Konya'ya, Konyalıya sadakat, siz bu sadakati bozmayın." dedi.

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerle ilgili mitinglerine devam eden Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan Konya'da vatandaşlara seslendi. Miting sırasında "Çırağa müjde" sloganlarının yükselmesi üzerine bir süre sessiz kalan Erdoğan, daha sonra "Arkadaşlar, çırağa müjde olmaz." dedi.

"ÇIRAĞA MÜJDE" SLOGANLARINA ERDOĞAN'DAN TEPKİ

Konya'daki AK Parti mitingine EYT sürecinde staj ve çıraklıkları nedeniyle sigorta kayıtları olmadığı için emekli olamayan vatandaşların sloganları damga vurdu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşması sırasında "Çırağa müjde" sloganları duyulurken Erdoğan'ın verdiği tepki dikkat çekti.

Erdoğan, sloganları atan vatandaşlara seslenerek "Arkadaşlar, çırağa müjde olmaz, kalfaya ustaya müjde olur. Onun için de bu adımlar yanlış adımlar." dedi.

"SEN BİZİ DİNLE"

"Konya'ya, Konyalıya sadakat, siz bu sadakati bozmayın." diyen Erdoğan, mitinge katılan bir vatandaşın konuyla ilgili konuşması üzerine "Sen bizi dinle! Konya'nın 31 Mart'ta da rekor bir oyla belediyecilikte tarih yazacağını, sancağı da en yükseğe çıkaracağına inanıyorum." ifadelerini kullandı.

Haberler.com / Selahattin Demirel - Politika

Konya EYT Yaşam Politika Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (56)

Metehan Eryilmaz:

Zaten emekli olsalar alacakları 10 bin lira maaş, çok bişey kaçırmıyorlar. Her türlü açız.

399
74
yanıtYanıtla
Merdan:

Gümbür gümbür erdoğan geliyor.

yanıt69
yanıt446
Recep Ertuğrul:

O kadar yanlış işler yapıldı ki artık doğrular konuşulamaz hale geldi.

362
19
yanıtYanıtla
Hakan Gençoğlu:

O zaman çırak olanlar şimdi kalfa usta oldu sayın Cumhurbaşkanım onada razıyız.

187
32
yanıtYanıtla
sevil avci:

Reis bizlerden haberi yok #staj 98

yanıt106
yanıt12
Güray Dilli :

Eyt lilere emeklilik hakkı verilirse Çıraklar ve Staj mağdurları da haklarını ister. Emeklilik sistemi düzeltilmeli , böyle giderse emekli sayısı daha da çoğalacak ve maaşları daha da düşecek diye korkarım. Avrupa emeklilerine özeniyoruz ama onlar 60 , 65 yaşından sonra hak kazanıyorlar. Bizde ise yirmibeş yıl prim ödeyen kırk , elli yıl emekli maaşı alıp öldükten sonra da eşi ,kızı almaya devam edebiliyor..Çalışan sayısı ise emekli maaşını karşılayamaz düzeye gelirse ne yaparız...

148
42
yanıtYanıtla
I Bor :

Hollanda'da emeklilik yaşı 67,5 Emekli olanda birkaç yıl sonra nalları dikiyor

yanıt40
yanıt81
Mehmet Taner Akbulat:

Avrupa da yaş var da adam işsiz kalsa da devlet arkasında, çoluğu çocuğu işi olsun olmasın devlet bakıyor. İşsiz kalırsa da iş buluyor. Biz de ne var? 50 yaşında işsiz kalınca kim iş veriyor? Söyleyin!!

yanıt158
yanıt17
Nuri Aga:

Hollandada 1 kişinin yıllık milli geliri ne kadar bir de onu de hele...

yanıt120
yanıt15
Ghost BLue:

Güray Dilli yalnız unuttuğun bir şey var Avrupa'da iş sıkıntısı yok Eğitim sistemi desen oturmuş adamlar ilk okuldan yetişiyor bizimki gibi üniversite bitirip de iş bulamama istediği işi yapamama gibi bir problem yok hatırlatırım sen ülkende eğitimi bitirirsen Sanayi vb yerler açıp ta desteklemezsen bitmişsin zaten daha ne konuşuyorsun

yanıt26
yanıt0
Tüm 56 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title