Haberler

Erbakan talimat vermişti! Yeniden Refah Partisi kazandığı belediyelere "rüşvet" tabelası astı

Güncelleme:

31 Mart seçimlerinde yüzde 6,19 oy alarak üçüncü parti konumuna gelen Yeniden Refah Partisi, Genel Başkan Fatih Erbakan'ın talimatıyla kazandığı belediyelerin girişine "Rüşvet alan da veren de mel'undur" Hadis-i Şerif yazısını astırdı.

Yeniden Refah Partisi yerel seçimlerde kazandığı belediyelerde rüşvetle mücadele konusunda başlangıç yaptı. Göreve gelen YRP'li belediye başkanları ilk iş olarak belediye binalarına "rüşvet" tabelası astırdı.

İLK İŞLERİ TABELA ASMAK OLDU

Yüzde 43 oy alarak Konya Çumra Belediye Başkanı seçilen Mehmet Aydın, yüzde 35 oy oranıyla Sakarya Geyve Belediye Başkanı seçilen Selçuk Yıldızve yüzde 50 oy alarak Dulkadiroğlu Belediye Başkanı seçilen YRP'li Mehmet Akpınar belediye binası girişine "Rüşvet alan da veren de mel'undur" Hadis-i Şerif yazısını astırdı.

Erbakan talimat vermişti! Yeniden Refah Partisi kazandığı belediyelere 'rüşvet' tabelası astıYüzde 43 oyla Konya Çumra Belediye Başkanı seçilen Mehmet Aydın bu fotoğrafı paylaştı.

TALİMAT ERBAKAN'DAN

YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan, Çumra Belediyesi'nin fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşarak, "Elhamdülillah... Yeniden Refahlı Belediye Başkanlarımız söz verdiğimiz üzere tabelalarını asmaya başladılar. Ahlaklı Belediyecilik dönemi başlıyor" dedi.

Erbakan talimat vermişti! Yeniden Refah Partisi kazandığı belediyelere 'rüşvet' tabelası astı

"BAŞTA KÜLLİYE OLMAK ÜZERE TÜM BELEDİYELERE ASACAĞIZ"

Fatih Erbakan daha önce de "İktidara geldiğimizde, Milli Görüş tarihinde olduğu gibi, 'Rüşvet alan da veren de melundur' tabelasını başta Cumhurbaşkanlığı Külliyesi olmak üzere bütün belediyelerin girişine asacağız" demişti.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Yeniden Refah Partisi Fatih Erbakan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Miami Heat Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Denver Nuggets LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! 30 Nisan okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitiyor mu 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ömer final mi yapıyor? Ömer bitiyor mu 2024? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi final mi yapıyor? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bitiyor mu 2024? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Ömer 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Ömer yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (97)

Abdullah KARAMAN:

Biz AKP'yi müslüman partisi olarak biliyorduk. oy verdiğimiz için başta ülkem olmak üzere tüm Müslümanlardan özür dileriz.

6597
144
yanıtYanıtla
Tolga Tplg:

Uyanmanız, gerçeği görmeniz baya bi uzun sürdü ama olsun zararın neresinden dönerseniz kardır.

yanıt1273
yanıt83
halit kaktüs:

Şimdi Adnan Oktar'a övgüler dizen Fatih Erbakan en iyi Müslüman öyle mi. Yine yanılıyorsun, yine özür dileyeceksin..

yanıt193
yanıt158
halit kaktüs:

Fatih Erbakan başkan babası gibi dürüst, efendi, vicdanlı adam gibi adamdır, Allah ondan razı olsun.

yanıt253
yanıt85
Suskun:

Muhalefetteyken bol keseden atmak kolay REİS 20 yıl boyunca nelerle mücadele etti Türkiyeye gelmiş geçmiş en büyük lider Erdoğan dır NOKTA

yanıt1
yanıt2
ekaf paseh:

ben özrünü kabul etmiyorum....

yanıt1
yanıt0
Bükücü:

Geleceğin partisi Yeniden Refah Partisi olacak gibi duruyor.

615
283
yanıtYanıtla
Tolga:

Popülist politika baska birsey degil daha dün Deniz Fenerinin icini kimler bosaltti? Deniz feneri gitti Hasena geldi ama zihniyet degismedi….degismez de. Ayrica eski partinin tasinmazlari nerede önce onun hesabini vermesi lazim genel baskan. Oguzhan Asiltürk aciklamisti partinin tasinmazlarini nasil damatla ganimet gibi paylastiklarini, gecmisi kirli bunlarin, zihniyet ayni degismedi 7 sinde neyse 70 de de odur…..

236
97
yanıtYanıtla
Sabahattin Polat :

İlaveten bunun babası öldüğünde bu kardeşleriyle miras kavgasına girdi hatta bir kardeş Amerika’ya kaçmıştı. Konya’da gizli un fabrikası yüzlerce kilo altın daha neler neler

yanıt165
yanıt94
Tahir Durak:

Ne oldu zoruna mi gitti. Adam iyi birsey yapıyor. Onu da elestiriyorsun. Gorende kendi geçmişini pir pak zanneder. Aynaya bak. Kusur ararsan.

yanıt98
yanıt35
Tüm 97 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title