Haberler

Düzce Belediyesi Zabıtası, Kum Döken Şahsa 30 Bin TL Cezai İşlem Uyguladı

Güncelleme:

Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Konuralp bölgesinde yapılan denetimde, bir dükkanın önüne kum döken şahsa 30 bin TL cezai işlem uyguladı. Denetimler, kentin her bölgesinde rutin olarak gerçekleştirilmektedir.

Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Konuralp bölgesinde yaptığı denetimde, dükkan önüne kum döken şahsa 30 bin TL cezai işlem uyguladı.

Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, kentin her bölgesinde rutin denetim ve kolluk görevlerini yerine getirmeye, sosyal hayatın her alanda sağlıklı, güvenli ve eşit şekilde sürdürülebilmesine yönelik denetimlerini sürdürüyor. Ekipler, 153 Beyaz Masa üzerinden kendilerine ulaşan şikayete yönelik Konuralp bölgesinde denetim gerçekleştirdi. Bir dükkanın önüne kum dökülmesi suretiyle maddi zarara yol açıldığını tespit eden ekipler, dükkan sahibinin kiracısını çıkartmak için böyle bir yol izlediği bilgisini edindi.

Konunun mahkemeye sirayet ettiği bilgisine ulaşan ekipler, toplumsal hayatın sağlıklı işleyişini engellediği gerekçesi ile 5326 sayılı Kabahatler Kanunu çerçevesinde 30 bin TL'lik cezai işlem uyguladı. Kesilen ceza şahıs tarafından peşin olarak ödendi. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Zabıta Müdürlüğü Düzce Belediyesi Konuralp Zabıta Belediye Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title