Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başlattığı "Fetret devri" polemiği bitmiyor! Topa Murat Ongun da girdi

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın geçtiğimiz günlerde sarf ettiği "İstanbul'u içinde sürüklendiği bu fetret devrinden hep beraber çıkartacağız." sözlerine İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun ardından danışmanı Murat Ongun da tepki gösterdi. Ongun sosyal medyadan "Bugün saat 11.00'de İstanbul'a yeni bir metro hattı için imzalar atılıyor. Metrolarda fetret devri çoktan bitti, rekor dönemi başladı." ifadelerini paylaştı.

2024 yılında yapılacak yerel seçimler için geri sayım ederken Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz günlerde "Aşkım, sevdam" dediği İstanbul'u geri almak için var gücüyle çalışacaklarını ifade etti.

"İSTANBUL'U FETRET DEVRİNDEN ÇIKARACAĞIZ"

Erdoğan, "Bizden önce on yıllar boyunca ihmal edilen İstanbul, 1994'ten itibaren mahalli idareler boyutuyla da altın yıllarını yaşamıştı ancak İstanbul'u birkaç senedir, yerel hizmetler noktasında tekrar bir fetret devrine girdiğine üzülerek şahit oluyoruz. Önümüzdeki 9 ay süresinde hep birlikte çalışarak inşallah İstanbul'u içinde sürüklendiği bu fetret devrinden hep beraber çıkartacağız. Rabbim yar ve yardımcımız olsun" ifadelerini kullandı.

İMAMOĞLU: BÜYÜK BİR BUNALIMA SOKTUK

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ise bu sözlere sert tepki gösterip, "Sizin fetret döneminizi yıkıp, israf döneminizi ortadan kaldıran bizler, anlıyorum ki sizi büyük bir bunalıma soktuk. O bunalım hala devam ediyor. O bunalımdan kurtulamadınız." dedi.

"FETRET BİTTİ, REKOR DÖNEMİ BAŞLADI"

Bu sözler büyük yankı uyandırırken İmamoğlu'nun danışmanı Murat Ongun da topa girdi. Ongun Twitter hesabından şu paylaşımı yaptı: "Bugün saat 11.00'de İstanbul'a yeni bir metro hattı için imzalar atılıyor. Metrolarda fetret devri çoktan bitti, rekor dönemi başladı."

Cumhurbaşkanı Erdoğan kürsüde söylemişti! 'Fetret devri' polemiği bitmiyor! Topa Murat Ongun da girdi

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Politika

Ekrem İmamoğlu Murat Ongun İstanbul Politika Güncel Haberler

Görüntüleri televizyonda krize neden olan kadından açıklama var

Görüntüleri televizyonda krize neden olan kadından açıklama var

Aliyev Ankara'da! Cumhurbaşkanı Erdoğan, KKTC'yi tanımayan Azerbaycan'ın Dostluk Grubu adımını olumlu karşıladı

Aliyev Ankara'da! Cumhurbaşkanı Erdoğan, KKTC'yi tanımayan Azerbaycan'ın Dostluk Grubu adımını olumlu karşıladı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Borsada işlem ücreti alınacak

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Borsada işlem ücreti alınacak

Bakmadan Geçme

Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 11 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 11 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 11 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 11 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ferdi Kadıoğlu hangi takımda oynuyor? Ferdi Kadıoğlu hangi takımın oyuncusu, mevkisi ne, kaç yaşına, nereli EURO 2024? Türkiye'nin EURO 2024 ilk maçı ne zaman? Milli takımımız ilk maçını ne zaman, kimle oynayacak? Mert Müldür hangi takımda oynuyor? Mert Müldür hangi takımın oyuncusu, mevkisi ne, kaç yaşına, nereli EURO 2024? Uğurcan Çakır hangi takımda oynuyor? Uğurcan Çakır hangi takımın oyuncusu, mevkisi ne, kaç yaşına, nereli EURO 2024? Altay Bayındır hangi takımda oynuyor? Altay Bayındır hangi takımın oyuncusu, mevkisi ne, kaç yaşına, nereli EURO 2024? Mert Günok hangi takımda oynuyor? Mert Günok hangi takımın oyuncusu, mevkisi ne, kaç yaşına, nereli EURO 2024? Digitürk TRT Spor hangi kanalda 2024? Polonya Türkiye maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Polonya Türkiye maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Polonya Türkiye maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Polonya Türkiye maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Arda Güler neden yok? Polonya Türkiye milli maçta Arda Güler neden yok, sakat mı? EURO 2024 Arda Güler milli takımda mı? Basketbol şampiyonluk play off serisi kaç maç? #127936 Fenerbahçe Anadolu Efes hangi kanalda?
BM Güvenlik Konseyi ABD'nin Gazze için önerdiği ateşkes tasarısını kabul etti

BM Güvenlik Konseyi ABD'nin Gazze için önerdiği ateşkes tasarısını kabul etti

500

Yorumlar (15)

Berjeri aşireti:

Seçime 1 yıldan az kala metro imzası atmışlarmış!!!!4 senedir yeni tekbir metro yapmadınız

36
15
yanıtYanıtla
ritim basss:

YAV HE HE İSTANBUL HALİÇ PİSLİK İÇİNDE SON 20 YILIN EN KÖTÜ HALİ İMZA ATMAK KOLAY İHALEYE ÇIKMAK KOLAY İŞİ BİTİRMEK MESELE......

34
11
yanıtYanıtla
Hamit Gündoğdu:

Fetre devri Osmanlı'da yıldırım Beyazıt Timur 'a yenilip çocukları arasında çıkan taht kavgasıdır. Ve şimdi Türkiye Cumhuriyeti vardır taht kavgası yoktur. Erdoğan deokratik seçim sonucu İstanbul'u imamogluna devretmiştir..ve İstanbul kimsenin tapulu mülküde değildir. T.C . Bir parçasıdır.

21
18
yanıtYanıtla
ismail bey :

Sayın cumhurbaşkanı fetret devri derken durağanlaşmayı kastetti. Şu an İstanbul içinde bu geçerlidir..Hatta geriye doğru gitmektedir..

yanıt13
yanıt4
sade vatandaş:

ayrıca imamoğluda yapılan iki seçimle büyük bir farkla istanbula halkın büyük kısmı tarafından seçilen saygıdeğer belediye başkanıdır yani imamoğlu istanbulun belediye başkanıdır bu yüzden istanbula çok başarılı bir şekilde bazılarından?? daha az tatil yaparak başkanlık etmektedir bilmem anlatabildimmi

yanıt8
yanıt11
Dengiz Elm:

21 yıldır süren fetret devrini ne yapacağız?

9
28
yanıtYanıtla
Abdullah Aydemir:

Madem fetret devrindeyiz. Yedi ceddiniz birleştiniz gene yenemediniz? %52 nasıl aldı bu adam ?

yanıt12
yanıt2
ismail bey :

21 Senede yapılanlar 80 senede yapılmadı. Biz ay'a gideceğiz, sizde heykel verinde, oraya dikelim sizin için...

yanıt19
yanıt1
ali d:

acaba daha önce başlatılan çalışmaları durdurup yeniden ihaleye mi çıkıyorsun yapılanları göremiyoruz da

27
7
yanıtYanıtla
girilmez:

metro yapıyormuş kapılarıda otomatik mi anca chp trolleri inanır buna

26
7
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title