Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ramazan Bayramı diplomasisi

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ramazan Bayramı dolayısıyla birçok ülkenin lideriyle peş peşe görüşmeler gerçekleştirdi. Azerbaycan, Özbekistan, Pakistan, Umman ve Irak liderleriyle görüşen Cumhurbaşkanı Erdoğan, bayramın yanı sıra bölgesel konuları da masaya yatırdı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ramazan Bayramı dolayısıyla Azerbaycan, Özbekistan, Pakistan, Umman ve Irak liderleriyle telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

ERDOĞAN, ALİYEV'İN BAYRAMINI TEBRİK ETTİ

Erdoğan'ın Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile görüşmesinde, Türkiye ve Azerbaycan ilişkilerinin yanında bölgesel ve küresel konular ele alındı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aliyev'in Ramazan Bayramı'nı da tebrik etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ramazan Bayramı diplomasisi

ERDOĞAN, ŞERİF İLE GÖRÜŞTÜ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif ile de bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Görüşmede, Türkiye ile Pakistan ikili ilişkileri ve küresel konular ele alındı. Cumhurbaşkanı Erdoğan görüşmede, Pakistan'da son dönemde yaşanan terör saldırılarında hayatını kaybedenlere rahmet ve yakınlarına başsağlığı diledi; ülkenin bu zorlu dönemi devlet tecrübesiyle aşacağına inandığını belirtti. Liderler görüşmede karşılıklı olarak birbirlerinin Ramazan Bayramı'nı da tebrik ettiler." ifadelerine yer verildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ramazan Bayramı diplomasisi

UMMAN SULTANI İLE TELEFON GÖRÜŞMESİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Umman Sultanı Heysem bin Tarık ile de bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede Türkiye ile Umman ikili ilişkileri, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları ve bölgesel konular ele alındı. Erdoğan görüşmede, İsrail'in Filistin topraklarına yönelik saldırılarının durdurulması ve bölgeye acil insani yardımların istenilen ölçüde gönderilmesi için gayretlerin artarak devam etmesi gerektiğini, İslam dünyasının bu konuda birlik içinde adımlar atmasının önemli olduğunu belirtti. Erdoğan ve Umman Sultanı görüşmede birbirlerinin Ramazan Bayramı'nı da tebrik etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ramazan Bayramı diplomasisi

REŞİD İLE GÖRÜŞME

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak Cumhurbaşkanı Abdullatif Reşid ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede Türkiye ve Irak ilişkileri, terörle mücadele, Kalkınma Yolu Projesi ve bölgesel konular ele alındı. İki lider görüşmede karşılıklı olarak birbirlerinin Ramazan Bayramı'nı tebrik ettiler.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ramazan Bayramı diplomasisi

ÖZBEKİSTAN CUMHURBAŞKANI İLE GÖRÜŞME

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Görüşmede, Türkiye ve Özbekistan ikili ilişkilerinin yanı sıra küresel ve bölgesel konular ele alındı. Cumhurbaşkanı Erdoğan görüşmede, iki ülke ilişkilerinin örnek teşkil ettiğini ve önümüzdeki süreçte ilişkileri daha da derinleştirecek adımların atılmasını sağlama kararlılığını belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Mirziyoyev görüşmede birbirlerinin Ramazan Bayramı'nı tebrik ettiler." denildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ramazan Bayramı diplomasisi

Haberler.com / Şahin Solak - Politika

Recep Tayyip Erdoğan Ramazan Bayramı Azerbaycan Özbekistan Pakistan Irak Diplomasi Politika Dünya Haberler

500

Yorumlar (10)

Nurullah Aydın:

Müslüman liderede o yakışır zaten

62
93
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

Ülkemizde 5. Kol faaliyeti denilen en kısacası bilerek dış güçlere çalışan bazı işbirlikçiler milletimizi hükümet üzerinden devlete karşı kışkırtıyor. Müslümanlara karşı zerre sevgisi olmayan bu tiplerin Gazze üzerinden karışıklık çıkarmasına fırsat verilmemeli. Gazzeli kardeşlerimize can feda ama içeride de kaleyi sağlam tutmak gerek.dikkatli olmalı müslümanlar

60
64
yanıtYanıtla
Zafer ÖZEVLİ:

he he sarayda durumlar nasıl.

yanıt4
yanıt3
Zafer ÖZEVLİ:

kendini neden feda etmiyorsunuz. Her haberde reisi savunma git gazneye şehit ol.

yanıt7
yanıt3
MM İİ:

Kutlamak? Gazze tebrik edebildimi acaba!

61
22
yanıtYanıtla
Erkan Kaya:

Eskiden millet seni tvde gormek icin haberleri bekliyodu simdi ise haber saatinde millet televizyonu kapatiyodu ??????

41
12
yanıtYanıtla
Narter Nart:

Özü ve sözü doğru olmak lazım...Sadece kendisini Müslüman sanan ahmaklar, rantları için bir orada bir burada uzayıp duruyorlar. “Mü’minler birbirlerini sevmekte, birbirlerine acımakta ve birbirlerini korumakta bir vücuda benzerler. Vücudun bir uzvu hasta olduğu zaman, diğer uzuvlar da bu sebeple uykusuzluğa ve ateşli hastalığa tutulurlar.” (Hadis) Bugün Filistin çaresiz ve parçalanıyorsa..Dün Bosna' da dün Çeçenya' da olanların aynı olduğu içindir. Satıldıkları içindir.

36
10
yanıtYanıtla
ülker kaya:

Allahü Teala sizleri başımızdan eksik etmesin. Nice zorluklarla bu ülkede nice imkansızları başardınız. Vesayeti yıktınız. Milletimize feraset diliyorum, sizin kıymetinizi bilsin.

8
30
yanıtYanıtla
mehmet Yılmaz:

10 bin lira maaş veriyor bumu başarı

yanıt21
yanıt2
Hasan Sabri Tüçel:

Haklısınız simdi vesayet Tarikat ve cemaatlerin elinde. En büyük tehlike de onlar.

yanıt13
yanıt3
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title