Haberler

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saral'dan Altaylı'ya ağır hakaretler: Bu mürted zındık için gereken yapılmalı

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral, gazeteci Fatih Altaylı'ya "Bir cemaat, bilmem zart zurt ayetinden dolayı mı herhangi bir partiye oy veriyoruz" sözleri nedeniyle ağır hakaretlerde bulundu. Saral, "İslama ve Kur'an'a aleni olarak hakaret eden bu mürted zındık için saniye dahi geçmeden gereken yapılmalı. Ajan olarak bu ülkede Müslüman kılıklı dolaşan bu alçak yakalanıp en ağır cezaya tabii tutulmalıdır" ifadelerini kullandı.

Gazeteci Fatih Altaylı, YouTube yayınında yerel seçimler için seçmenin yönelimine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Altaylı, "Biz herhangi birimiz mezhebi aidiyetten dolayı mı oy veriyoruz? Veya bir cemaat, bilmem zart zurt ayetinden dolayı mı herhangi bir partiye oy veriyoruz. Konuşulmaması gereken bir şey bu; ama birileri CHP'yi sürekli olarak bu noktaya çekmek, burada değerlendirmek ve böyle bir içerisine sokmaya çalışıyor" ifadelerine yer verdi.

CUMHURBAŞKANI BAŞDANIŞMANI SARAL'DAN AĞIR HAKARETLER

Altaylı'nın sözlerine sosyal medya üzerinden tepki gösteren Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Cumhurbaşkanlığı Yerel Yönetim Politikaları Kurulu Üyesi Oktay Saral ağır hakaretlerde bulundu.

"MÜRTED ZINDIK İÇİN DERHAL GEREKEN YAPILMALI"

Saral, "Fatih Altaylı denen insan suretine bürünmüş mendebur iblisin evladı herhalde kendini Hollanda ya da Danimarka'da yaşadığını zannediyor... İslama ve Kur'an'a aleni olarak hakaret eden bu mürted zındık için saniye dahi geçmeden gereken yapılmalı aksi halde müslümanların infialine sebebiyet verecek nahoş olaylar yaşanabilir. Ajan olarak bu ülkede müslüman kılıklı dolaşan bu alçak yakalanıp en ağır cezaya tabii tutulmalıdır" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saral, Fatih Altaylı'ya ağır hakaretler: Bu mürted zındık için gereken yapılmalı

Kaynak: Haberler.com / Politika

Fatih Altaylı Cemaat Fatih Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (64)

Arman Usa:

insanlari dinden soguttunuz daha ne demesini bekliyorsun

542
439
yanıtYanıtla
Dürüstçe:

Başkalarının yaptıklarından ve kendilerinin yaptıklarından dinden soğuyan ahmaktır. başkalarından ya da kendinden soğumalısın. Hak Din değil insanlar kusurlu

yanıt425
yanıt179
süleyman koç:

fatih altaylımı dinden soğumuş :)))

yanıt186
yanıt52
Umut Yağcı:

Çok sıcaktınız dine sonra soğudunuz öyle mi ??

yanıt211
yanıt72
D:

Sen dini insanlara bakarak mı öğreniyorsun. Mantıksız.

yanıt64
yanıt14
Doğrucu Davut Davut:

Dinden soğuyan insanın dini zayıf demektir. Herhangi biri çocuğuna ya da eşine kötü sözler söylese onlardan soğur musun? Cevabın hayır ise zaten dinine saygın yok demektir. Demek ki birilerinin dinimiz hakkında konuşması bizi dinimizden soğutmamalı. Bilakis daha da sıkı bağlanıp, ona sahip çıkmamızı sağlamalı.

yanıt22
yanıt9
Bünyamin Kavak:

Burda millet dini kötülediği için dinden soğumuyor arkadaş, dindarım diyenler din dışına çıktığı için dine inandığını söyleyen insanlardan soğuyor. Maalesef bu kişiler yüzünden islamds değil ama müslümanlardan soğuyan çok. Çünkü bu kadar yolsuzluğu yapan nasıl Müslüman olabilir diyor insanlar

yanıt15
yanıt0
berk can:

armaN nezaman dinden oldunda dinden sogudun trol dindar biri bunu söylemez ya dinden uzak yasamişsin yada ateist,yahudi, filansin

yanıt2
yanıt0
Emin Yıldırım:

Bu ülkede her fırsatta dini değerleri aşağılama moda olmaya başladı. Sizlerin siyasi ve fikri düşünceniz ne olursa olsun dine hakaret edemezsiniz. Siyasi fikirleriniz ve menfaatleriniz sizi bağlar, dine hakaret etme yetkiniz olamaz. Haddinizi aşmayın, saygılı olun.

414
151
yanıtYanıtla
mehmet Yılmaz:

Sen yaratanmisin adamım yaratanın işine karışıyorsun

yanıt79
yanıt153
Tüm 64 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title