Haberler

Cübbeli Ahmet Hoca'dan HÜDA PAR'a 'Van' tepkisi: Terör sevicilere yazıklar olsun

Güncelleme:

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Serkan Ramanlı, Van Büyükşehir Belediyesi seçimlerinde kazanan adaya mazbatanın verilmemesinin halk iradesinin gaspı olduğunu ifade etti. Cübbeli Ahmet Hoca ise o sözlere tepki gösterdi.

Van'da DEM Parti'den Belediye Başkanı olarak seçilen Abdullah Zeydan'ın seçilme hakkı, Adalet Bakanlığı'nın itirazı üzerine geri alındı. Yaşanan gelişme üzerine HÜDA-PAR Genel Başkan Yardımcısı Serkan Ramanlı'dan DEM Parti'ye destek açıklaması geldi. Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, DEM Parti'ye destek veren HÜDA PAR'a tepki göstererek, 'Terör sevicilere yazıklar olsun' ifadelerini kullandı.

MAZBATA AK PARTİ ADAYINA VERİLDİ

Van Büyükşehir Belediyesi için Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi'nden (DEM Parti) aday olan ve yüzde 55 oyla seçilen Abdullah Zeydan'ın "memnu (yasaklı) haklarının geri alınması" üzerine, mazbata yüzde 27 oy alan AK Parti adayı Abdulahat Arvas'a verildi. Zeydan'ın seçilme hakkının alınması ve mazbatanın Arvas'a verilmesi kararı sonrası DEM Parti "Kararı reddettiklerini" söyleyen bir açıklama yaptı.

Cübbeli Ahmet Hoca'dan HÜDA PAR'a 'Van' tepkisi: Terör sevicilere yazıklar olsun

"SİYASETİN DÜŞEBİLECEĞİ EN DİP ÇUKURDUR"

Bu kararın ardından pek çok parti ve siyasetçi duruma tepki göstererek 'Halk iradesi hiçe sayılıyor' yorumu yaptı. O isimlerden birisi de HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı ve Batman Belediye Başkan adayı olan Serkan Ramanlı oldu. Ramanlı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, " Van Büyükşehir Belediyesi seçimi yapıldıktan sonra kazanan adaya mazbatanın verilmemesi, halk iradesinin gasp edilmesidir. Aday olma niteliği yok idiyse YSK neden adaylığını kesinleştirdi? Ali Cengiz oyunlarıyla koltuk kapmak, siyasetin düşebileceği en dip çukurdur" ifadelerini kullanarak duruma tepki gösterdi.

Cübbeli Ahmet Hoca'dan HÜDA PAR'a 'Van' tepkisi: Terör sevicilere yazıklar olsun

"TERÖR SEVİCİLERE YAZIKLAR OLSUN"

Serkan Ramanlı'nın bu paylaşımına kamuoyunda 'Cübbeli Ahmet Hoca' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'den tepki geldi. Ünlü, bu paylaşımı alıntılayarak, "Hüdapar hakkındaki görüşümüz de maalesef doğru çıktı. Terör sevicilere yazıklar olsun" ifadelerini kullandı.

Cübbeli Ahmet Hoca'dan HÜDA PAR'a 'Van' tepkisi: Terör sevicilere yazıklar olsun

Haberler.com / Eymen Dursun - Politika

Van Büyükşehir Belediyesi Cübbeli Ahmet Hoca Serkan Ramanlı Serkan Ramanlı Van 3.Sayfa Politika Haberler

500

Yorumlar (20)

Abdullah KARAMAN:

müslüman kılıklı papaz.

226
134
yanıtYanıtla
Ahmet Aydın null:

helal olsun ahmet hocaya

125
214
yanıtYanıtla
osman Öztürk:

Helal hocam sana.katil sürüsünü savunan da katildir.Kim bunlara en ufak bir müsamaha gösterirse bilsin ki Müslüman Türk olarak karşısındayız.

92
128
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

bir Türk olarak hocana bir sor Atatürk, Cumhuriyet hakkındaki görüş ve düşünceleri ne ben şimdiye kadar hiç bir şey duymadım

yanıt32
yanıt31
sade vatandaş:

takkeli ahmet hoca efendiye ak parti değil mhp daha çok yakışır biliyorum parası az o işten kazandığı kadar para alamaz ama belediye başkanlığına aday olsa mutlaka kazanırdı

86
56
yanıtYanıtla
Anonim:

La Din Adamlarının Devlet Makamında Ne İşi Var

yanıt78
yanıt47
Goethegitme:

Anonim,avrupada kreşler ana okullar kiliseye bağlı,seni kandirmişlar

yanıt49
yanıt17
Köfteci Jardel:

Avrupa'da kiliselerin hiçbir fonksiyonu yok. Çünkü doğru düzgün giden yok.

yanıt21
yanıt10
Abdulmenav Aydemir:

Böyle çıkışlar olmazsa din adamı olmadığı anlaşılmazdi burnunu her yere sokuyor yol beli

79
43
yanıtYanıtla
Edim Kılınç:

Cübbeli Ahmet hocam doğru söylüyor helal olsun var ol sağol inşallah

53
60
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title