Haberler

CHP'li Canalioğlu'dan, Bağış'a Fıkralı Yanıt

Güncelleme:

CHP Trabzon Milletvekili Canalioğlu, Egemen Bağış'ın AB Bakanlığındaki devir teslim töreninde anlattığı fıkraya, başka bir fıkrayla karşılık verdi.

CHP Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu, Egemen Bağış'ın AB Bakanlığı'ndaki devir teslim töreninde anlattığı fıkraya, başka bir fıkrayla karşılık verdi.

Canalioğlu, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, Egemen Bağış'ın, AB Bakanlığı'ndaki devir teslim töreninde anlattığı Karadeniz fıkrasını anımsattı.

Trabzonlular olarak bu fıkraya bir anlam veremediklerini belirten Canalioğlu, "Kime, ne mesaj vermek istediği anlaşılamamıştır. Oysa, aynı pozisyonda olan Trabzonlu Bakan Erdoğan Bayraktar, Trabzon delikanlısı gibi davranmış ve hem Bakanlıktan hem de milletvekilliğinden istifa ettiğini söylemiştir" iddiasında bulundu.

Canalioğlu, Bağış'ın anlattığı fıkraya, fıkrayla cevap vermek istediğini belirterek, şöyle devam etti:

"Temel'in de bulunduğu bir ortamda vatandaşın birisi gaz kaçırıyor. Bunu hissedince ayağı ile yerde ses çıkarıyor. Temel de 'Kaçırdığın gazın gürültüsünü ayağınla yaptığın hareketle örtmeye çalışıyorsun ama bunun kokusunu ne yapacaksın?' diyor."

Kaynak: AA / Politika

Volkan Canalioğlu Egemen Bağış Karadeniz Trabzon Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title