Haberler

CHP lideri Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'la ilgili ezber bozan sözler

Güncelleme:

İktidara yakınlığıyla bilinen Sabah gazetesine röportaj veren CHP lideri Özgür Özel yeni dönemde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan randevu isteyeceğini belirterek "Kendisinden randevu isteyeceğim, nereye randevu isterse oraya gideceğim. En sert muhalefet olacağız fakat nezaketten ve makamlara saygıdan taviz vermeyeceğiz. Zira ben milletin göreve getirdiği bir insanı yok sayarsam bu doğru bir şey değil" ifadelerini kullandı.

31 Mart yerel seçimlerinde zaferle çıkan CHP'de Genel Başkan Özgür Özel, iktidara yakınlığıyla bilinen Sabah gazetesine verdiği röportajda Cumhurbaşkanı Erdoğan'la ilgili ezber bozan ifadeler kullandı.

"MAKAMLARA SAYGIDAN TAVİZ VERMEYECEĞİZ"

Yeni dönemde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan randevu isteyeceğini belirten Özel, eskisi gibi 'ben senin yanına gelmem' siyasetinden uzak duracaklarını belirterek "Bayram günü Sayın Cumhurbaşkanı'nı arayacağım. Bayramını tebrik edeceğim. Sonrasında kendilerine bazı şeyler söyleyeceğim. Fakat... Nezaketten ve makamlara saygıdan asla ve asla taviz vermeyeceğiz" ifadelerini kullandı.

"NEREYE İSTERSE ORAYA GİDECEĞİM"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan randevu isteyeceğini belirten Özel, "Nereye randevu isterse oraya gideceğim. Eskisi gibi 'ben senin yanına gelmem' yok. Böyle bir siyaset izlemeyeceğim. Tercih ederim ki Çankaya Köşkü'nde buluşalım. Çünkü orada da Sayın Erdoğan'ın çalışma odası var" şeklinde konuştu.

"MAKAMLARA SAYGIDAN TAVİZ VERMEYECEĞİZ"

Son olarak en sert muhalefeti yapıp fakat nezaketten ve makamlara saygıdan taviz vermeyeceklerini ifade eden Özel, "Zira ben milletin göreve getirdiği bir insanı yok sayarsam bu doğru bir şey değil. O zaman kendi belediye başkanlarımın da yok sayılmasını göze alırım. Bu olmaz" dedi.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Politika

Recep Tayyip Erdoğan Sözler Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Miami Heat Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Denver Nuggets LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! 30 Nisan okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitiyor mu 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ömer final mi yapıyor? Ömer bitiyor mu 2024? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi final mi yapıyor? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bitiyor mu 2024? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Ömer 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Ömer yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (65)

ayhan kaya:

şimdiye kadar aklınız nerdeydi diye sorarlar insana 22 yıldır göstermediğiniz saygıyı , ve halkın iradesine hep hakaret aşağılma , çesitli sıfatlar takarak küçumseme kusura bakma özgür efendi bu saatten sonra hiç samimi gelmiyorsun biz seçmenlere.

790
613
yanıtYanıtla
Hrn BSK:

çok komiksin :)

yanıt318
yanıt272
Zafer ÖZEVLİ:

Sana samimi gelen kim

yanıt227
yanıt162
Ismail Gümüş:

Ekrem gitti ya ne 22 yılı zihnini çalıştır

yanıt100
yanıt61
Hayri :

Milletin göreve getirdği diye bir şey yok bu işler seçim sistemi manipilasyon bir sürü gerçek dışı kavramla meydana geliyor 40 yıldır bakkallar derneği başkanı olan şahısa da millet seçti oyla geldi mi diyecez kenan evreni de halk yuzde 99 oyla seçmişti oy herşey değildir icraata bakacaksın

88
179
yanıtYanıtla
kerem can:

Kenan Evren o kadar oyu nasıl almış

yanıt41
yanıt9
Yasar Unal:

Bundan 20 yıl önce şimdikiyle kıyaslanmayacak kadar nezaket ve seviye hakimdi siyasetçiler arasında. Makama saygı da genel olarak şu anki durumdan çok daha iyi durumdaydı. Mevcut siyaset anlayışı sadece siyasetle uğraşanlar arasında değil doğal olarak hitap ettikleri toplumda da kutuplaştırıcı bir etkiyi beraberinde getirdi. Özellikle Cumhurbaşkanlığı makamının siyasallaşması bu durumu daha da derinleştirdi. İnşallah önce siyasetçiler arasında sonra da toplumsal zemininde bir seviyenin ortaya çıkmasına insanların birbirine yakınlaşmasına vesile olur.

160
33
yanıtYanıtla
Narter Nart:

Sn. Ünal.. Size tamamiyle katılmak ile beraber aynı şekilde halkımızında 20-25 sene önce daha nezaket ve letafet sahibi olduğunu hatırlatmak istiyorum....2010 yılların ortalarına kadar birbirlerine hakaret yağdırıp sonrada kanka olanların, makam için pek çok düşüncelerinden vazgeçenler olduklarına şahit olduk.. Ters orantılı şeyler yaşadık... Maddiyat arttıkça maneviyat azaldı.. Her şey göstermelik bir hal aldı. Toplumsal dejenerasyona maruz kaldık...Yeniden yapılanmak dileğiyle...

yanıt102
yanıt8
Yasar Unal:

Narter bey doğru söylüyorsunuz. Aslında siyasetçiler arasındaki ilişki türünün toplumsal zeminde de bir karşılığı olduğunu ben de ifade etmeye çalıştım. Ama benim yazdıklarımda bu etkinin olumsuz tarafı yer aldı. Siz olumlu kısmına vurgu yaparak maksadın tamamen hasıl olmasını sağlamışsınız. Teşekkür ederim.

yanıt66
yanıt2
dikduran adam:

GÜNÜN EN KOMİK HİKAYESİ

yanıt22
yanıt49
Tüm 65 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title