Haberler

CHP heyeti BBP heyeti ile bayramlaştı

Güncelleme:

- CHP heyeti BBP heyeti ile bayramlaştı Ramazan Bayramı kapsamında Parti Meclisi Üyesi Aylin Nazlıaka başkanlığındaki Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Yelis'in başkanlığındaki Büyük Birlik Partisi heyeti ile bayramlaştı.

- CHP heyeti BBP heyeti ile bayramlaştı

ANKARA - Ramazan Bayramı kapsamında Parti Meclisi Üyesi Aylin Nazlıaka başkanlığındaki Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Yelis'in başkanlığındaki Büyük Birlik Partisi heyeti ile bayramlaştı.

Ramazan Bayramı'nda gelenekselleşen partiler arası bayramlaşma kapsamında, Parti Meclisi Üyesi Aylin Nazlıaka, Parti Meclisi Üyesi Zeynel Emre, Parti Meclisi Üyesi Semra Dinçer ve Gençlik Kolları Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Canan Taşer'den oluşan Cumhuriyet Halk Partisi heyeti bugün 17 parti ile bayramlaşacak. Bu kapsamda, CHP heyeti, Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Yelis, Kadın Kolları Başkanı Dilek Keskin, MKYK Üyesi Arif Özdemir'den oluşan Büyük Birlik Partisi heyeti ile bayramlaştı.

CHP Parti Meclisi Üyesi Nazlıaka, BBP heyetinin bayramını kutladıktan sonra BBP MKYK Üyesi Özdemir'in öldürülen Başak Cengiz'in ailesini ziyaret etmesine atıf yaparak, "Hazin bir dava. O yüzden aileye sahip çıkmanız da kıymetli. Bizler de hep ailenin yanında olduk. Tabii cezaların caydırıcı olması gerekiyor ama her şeyden önce cinayetlerin önlenmesi gerekiyor. Cinayet önlenmeli. Korumaya ve cezalandırmaya gerek kalmamalı. Cezalandırmada da çok haksız hukuksuz kararlar çıkıyor. Dolayısıyla biraz olsun yüreğimize su serpen bir karar çıkmış oldu" dedi.

Nazlıaka, sağlık, barış, huzur ve adalet içerisinde karşılayacakları bayramların olması temennisinde bulunarak, "Bu vesile ile CHP ailesi olarak biz de sizin partinizin ailesindeki herkese tek tek hayırlı bayramlar diliyoruz" diye konuştu.

BBP Genel Başkan Yardımcısı Yelis ise şunlar söyledi:

"İnşallah bu bayramlar Türkiye'nin birliğine, beraberliğine, huzuruna hizmet eder. Çünkü Türkiye'nin içerisinde bulunduğu jeopolitik konum belli. Dünyanın içinde bulunduğu hem askeri hem ekonomik hem de siyasi alanda bir sürü sıkıntıları var. Bunların da bizleri etkilememesi mümkün değil. Herkes kendi ufkunun yettiği kadar, kendi inandığı açıdan ülkeye hizmet etmek için çaba içerisinde. İnşallah bundan sonra daha da güzel daha da üslup içerisinde bir hizmet yarışı içerisinde oluruz. Kararı da neticede millet veriyor. Milletin verdiği karar baş tacı yapılmak şartıyla. Seçimler de yaklaştı. 14 ay kaldı. Biz, sizleri de takip ediyoruz. 6'lı masaydı, kendi içerisinde birtakım görüşmeler olsun. Ben hem görevim icabı hem de alana yatkınlığım olduğu için okudum. Daha öncesini de takip ediyordum zaten. Bundan sonraki süreçte de artık adaylıklar, aday adaylıkları gibi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Politika Haberler

Dink cinayetinin tetikçisi Ogün Samast, adliyeden tespih sallayarak çıktı

Dink cinayetinin tetikçisi Ogün Samast, adliyeden tespih sallayarak çıktı

Benzin istasyonunun yanındaki palet fabrikası alev alev yanıyor! Ekipler yangınla mücadele için bölgede

Benzin istasyonunun yanındaki palet fabrikası alev alev yanıyor! Ekipler yangınla mücadele için bölgede

AK Partili vekilin eli cebinde yaptığı konuşma TBMM'de tansiyonu yükseltti

AK Partili vekilin eli cebinde yaptığı konuşma TBMM'de tansiyonu yükseltti

Bakmadan Geçme

E – Okul ne zaman kapanıyor 2024? E – Okul not girişi, devamsızlık girişi hangi tarihte kapanıyor? Brezilya - Polonya voleybol maçı ne zaman? Brezilya - Polonya voleybol maçı hangi tarihte, hangi kanalda? Payidar Gondol nedir? Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ne hediye etti? Teşrik tekbiri ne zaman başlar, ne zaman getirilir? Teşrik tekbiri hangi gün başlayacak? YKS TERCİHLERİ NE ZAMAN 2024? YKS tercih kılavuzu ne zaman yayınlanır? YKS ne zaman açıklanacak? TYT- AYT- YDT ne zaman açıklanacak? ÖSYM YKS sonuçları nereden öğrenilir? HRANT DİNK KİMDİR? Hrant Dink kaç yaşında ve neden öldü? Motorine zam gelecek mi? Mazot fiyatı ne kadar olacak? Benzine ve motorine zam gelecek mi? EURO 2024 ne zaman? Avrupa Futbol Şampiyonası nerede, hangi şehirlerde? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ #9728 12 Haziran (bugün) hava durumu nasıl? İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava sıcaklığı kaç derece? Altay Bayındır, Beşiktaş ile mi anlaştı? Altay Bayındır, Beşiktaş'a mı gidiyor? Müge Anlı sezon finali ne zaman? Müge Anlı İle Tatlı Sert sezon finali mi yapacak, ne zaman? Müge Anlı sezon finali tarihi! Bugün voleybol maçı var mı? 12 Haziran kimin voleybol maçı var? Bugün hangi voleybol maçı var? Voleybol milli takım maçı hangi kanalda? Voleybol milli takım Türkiye - Tayland ne zaman, saat kaçta? Voleybol kadınlar ligi filenin sultanları maçı hangi kanalda? Filenin sultanları maçı saat kaçta, nerede yayınlanacak?
Nihal Olçok, Ayşe Ateş ile görüşen Erdoğan'a seslendi: Ben de bu 2 kişinin katilini arıyorum

Nihal Olçok, Ayşe Ateş ile görüşen Erdoğan'a seslendi: Ben de bu 2 kişinin katilini arıyorum

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title