Haberler

Çevre Bakanı Güllüce'nin Ceylanpınar Temasları

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, çeşitli temas ve incelemelerde bulunmak için Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesine geldi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, çeşitli temas ve incelemelerde bulunmak için Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesine geldi.

Helikopterle Ceylanpınar ilçesine gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, ilk olarak Kaymakamlık makamını ziyaret etti. Kaymakam Ahmet Karatepe, Bakan Güllüce'ye Ceylanpınar ilçesini sinevizyon eşliğinde tanıtarak bilgi verdi. Kaymakamlık temasının ardından ilçe Jandarma Komutanlığı'na ziyarette bulunan Güllüce, temaslarına Ceylanpınar Belediyesi'nde devam etti. Belediyenin balkonundan vatandaşlara seslenen Bakan İdris Güllüce, birlik ve beraberlik mesajları verdiği konuşmasında şunları kaydetti:

"Hangi etnik yapıda olursa olsun, hangi dili konuşursa konuşsun, bizim yanımızda tüm insanlar eşittir. Yarabbi bizim birliğimizi artır, bizim sevgimizi daha fazla artır, bizim aramıza fitne sokanları kahret. Biz muhacir, biz Ensar kültüründen gelmekteyiz. Onlar ise Fransız ve Alman kültüründen besleniyorlar. Biz kapımızı açmışız, hangi mezhepten olursa olsun gel diyoruz. Onlar da gemileri batırıyorlar Fransa'ya, İtalya'ya çıkmasın diye. Kimin kültüründen geldiğimiz belli."

Belediye Başkanı Menderes Atilla tarafından fahri hemşeri unvanı alan Güllüce, duyduğu mutluluğu dile getirdi. Bakan İdris Güllüce, belediyedeki temaslarının ardından uzun bir araç konvoyu eşliğinde, Suriyelilerin kaldığı Telhamut Mülteci Kampı'nı ziyaret etti. Ziyaret esnasında Kaymakam Karatepe, mülteci kampındaki faaliyetler konusunda Bakan Güllüce'yi ve beraberindeki heyeti bilgilendirdi. Güllüce, mülteci kampında bulunan eğitim ve sosyal tesisleri gezdikten sonra ilçeden ayrıldı.

Bakan Güllüce'ye Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Şanlıurfa AK Parti Milletvekilleri Seydi Eyüpoğlu, Abdülkerim Gök, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç ile diğer mülki ve idari amirler eşlik etti. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Ahmet Karatepe İdris Güllüce Ceylanpınar Şanlıurfa Politika Güncel Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter sert iniş yaptı! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter sert iniş yaptı! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Bakmadan Geçme

Cengiz Ünder neden yok, sakat mı? Galatasaray maçında Cengiz Ünder yok mu, yedeklerde mi, niye yok? İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri düştü mü? İran Cumhurbaşkanı öldü mü, sağlık durumu nasıl? Kongo'da darbe mi oluyor? SON DURUM! Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde neler oluyor, darbe mi oldu? Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'leri belli oldu mu, açıklandı mı? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi!
Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

500

Yorumlar (1)

Welat Azat kobanimobilWeb@haberler.com:

Bakan bey ceylanpınarda pastadan pay almaya gelmiş hazine arazisi üstüne kurulu taposuz ve belediye rant döndüğü tek ilçe Belediye ruhsat ve yapı denetim izni vermeden 1m2 tam 60 tl alıyor bakan bey doydu geldi pay istiyor.bu milletin kanını vampirler gibi içiyorsunuz yazıklar oldun AKP ve yandaşlarına Allah sizi bildiği gibi yapsın hırsızlar

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title