Haberler

Bursa'da Faruk Çelik'e yoğun ilgi...500 araçlık konvoyla karşılandı

Güncelleme:

Bursa'da Faruk Çelik'e yoğun ilgi...500 araçlık konvoyla karşılandı 14 Mayıs seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi'nde Artvin'den milletvekili seçilen Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı Faruk Çelik, gece yarısı döndüğü Bursa'da 500 araçlık konvoyla karşılandı.

Bursa'da Faruk Çelik'e yoğun ilgi...500 araçlık konvoyla karşılandı

BURSA - 14 Mayıs seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi'nde Artvin'den milletvekili seçilen Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı Faruk Çelik, gece yarısı döndüğü Bursa'da 500 araçlık konvoyla karşılandı.

2023 Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel seçimlerinde sonuçlar netleşirken, Artvin'de AK Parti'den milletvekili seçilen Faruk Çelik, İstanbul İzmir otobanı Kuzey gişelerinde 500 araçlık konvoyla karşıladı. Çelik'e gece yarısında sürpriz yapan partililer yoğun ilgi gösterdi. Vatandaşların tulum ve meşalelerle kutlamaları renkli görüntülere yol açarken, o anlar kameralara yansıdı.

Duygulu anlar yaşadığını belirten Faruk Çelik, "Uzun süredir siyasetin içerisindeyim. Siyasete Bursa'da başladım ve 3 dönem Bursa'da milletvekilliği yaptım. Çeşitli adaylıklarım oldu. Daha sonra 2 dönem Şanlıurfa milletvekilliği yaptım ve bu dönemde doğduğum yer olan Artvin'e görevlendirildim. Seçimin netleşmesiyle milletvekilliğini kazandığımız ortaya çıktı. Neticeyi aldıktan sonra İstanbul'a geldik. Doğrusu böyle bir karşılamadan haberim yoktu. Hatta gecenin geç saatinde hiç aklıma gelmeyecek olan bir tabloyla karşılaştım. Doğrusu şaşırdım ve duygulandım. Bursa'da tabi çok emeğimiz var. Siyaset içerisinde yoğun süreçler yaşadık. Birçok kişiye katkımız her alanda oldu. Vatandaşların bu vefalı davranışlarından dolay çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Çelik, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen destekçilerini kırmazken, gece yarısı gitmiş olduğu bir mekanda tatlı yedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Milletvekili Faruk Çelik Artvin Bursa Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title