Haberler

Bisikletten Düşerek Omzunu Kıran Gürcü Lider 'At Gibiyim' Diyerek Sağlıklı Olduğu Mesajını Verdi

Gürcistan Devlet Başkanı Mikheil Saakashvili, "Bu benim şahsi fikrim Atatürk'ten sonra Türkiye'de, bütün dünya çapında bu kadar meşhur ve bu kadar güçlü lider olmamıştır" dedi.

Gürcistan Devlet Başkanı Mikheil Saakashvili, "Bu benim şahsi fikrim Atatürk'ten sonra Türkiye'de, bütün dünya çapında bu kadar meşhur ve bu kadar güçlü lider olmamıştır" dedi. İstanbul'da bisikletten düşerek omzunu kıran Gürcü lider, sağlıklı olduğunu 'at gibiyim' sözleriyle dile getirdi.

Türkiye'ye çalışma ziyareti için gelen Gürcistan Devlet Başkanı Mikheil Saakashvili, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile gerçekleştirdiği görüşmenin ardından, Nurol Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Gürcistan Fahri Konsolosu Nurettin Çarmıklı'yı ziyaret etti. Nurol Holding'te yapılan görüşmede konuşan Saakashvili, Cumhurbaşkanı Gül ve Başbakan Erdoğan ile yapılan görüşmelerin güzel ve sıcak ortamda gerçekleştiğini söyledi.

Saakashvili, Başbakan Erdoğan'ın sadece bölge ve ülke lideri olmadığını, bütün dünyada son 10 yılda en önde gelen liderlerden birisi olduğunu savunarak, "Bu benim şahsi fikrim. Atatürk'ten sonra Türkiye'de, bütün dünya çapında bu kadar meşhur ve bu kadar güçlü lider olmamıştır" diye konuştu.

"KAZADAN SONRA SAĞ SALİM AT GİBİ, BURAYA ZİYARETE GELDİM"

İstanbul ziyareti sırasında bisikletten düşen ve omzunda kırık meydana gelen Saakashvili, Türkiye'deki sağlık sektöründen bahsederek, "Tesadüfen bir kaza oldu ve bu kaza vesilesiyle İstanbul'da tedavi gördüm ve oldukça yüksek kalitede hastaneleriniz var. Türkiye sağlık sektörünün ne kadar başarılı olduğunu siz de görüyorsunuz, bu kazadan sonra sağsalim at gibi, buraya ziyarete geldim" şeklinde konuştu.

Nurol Holding Yönetim Kurulu Başkanı Çarmıklı'nın başarılı bir iş adamı olduğuna dikkat çeken Saakashvili, "Batum bölgede, Avrupa'da ve ülkede en gelişmiş şehirlerdense bunda en büyük katkı Nurettin Çarmıklı'nındır. Batum'daki en güzel caddeye Nurettin Çarmıklı ismini verdik. Hayattayken bir caddeye isminin verilmesi çok onurlu bir duygudur, şahsen benim ismimin bir yere verilmesinden ümidim yok" ifadesini kullandı.

Saakashvili, konuşmasının ardından Nurol Holding Yönetim Kurulu Başkanı Çarmıklı'ya 'Gürcistan Devlet Nişanı' takdim etti. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Mustafa Kemal Atatürk Nurettin Çarmıklı Gürcistan Türkiye Politika Güncel Haberler

Suriye'yi karıştıran iddia: Beşar Esad'ın eşi Esma Esad hayatını kaybetti

Suriye'yi karıştıran iddia: Beşar Esad'ın eşi Esma Esad hayatını kaybetti

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı yüklü miktarda para ile yakalanmış

Yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı yüklü miktarda para ile yakalanmış

Yasak aşk az kalsın canından ediyordu! Kadının eşine yakalanan adam 3'ncü kattan atladı

Yasak aşk az kalsın canından ediyordu! Kadının eşine yakalanan adam 3'ncü kattan atladı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title