Haberler

Bilecik AK Parti İl Başkanı ve Milletvekili Halkla Buluştu

Güncelleme:

Bilecik AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım ve Milletvekili Halil Eldemir, Pazaryeri ilçesinde halkla bir araya geldi. İl Başkanı Yıldırım, Bozüyük'te halk ve esnafla bir araya gelerek her dertlerini dinledi.

Bilecik AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım ve Milletvekili Halil Eldemir hızlı bir tempoyla sahalara indi.

Bilecik AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım ve Milletvekili Halil Eldemir, Pazaryeri ilçesinde halkla bir araya geldi. Milletvekili Eldemir tek tek halka isteklerini sorarak kendilerini dinledi. Başkan Yıldırım Bilecik'in her köşesinde ayrı bir samimiyet bulduğunu belirterek, gencinden yaşlısına herkesin hatırını sordu. Pazaryeri'nde halkla bir araya gelen AK Parti teşkilatı ardından Bozüyük'e geçti. İl Başkanı Yıldırım, Bozüyük'te halk ve esnafla bir araya gelerek her dertlerini dinledi. İl Başkanı Yıldırım, "İlçe ilçe gezerken bu memleketin insanları ile de bir araya geliyoruz. Herkesin derdine deva olmaktır niyetimiz. Bizleri sıcak sohbetleri ve samimiyetleri ile karşılayan tüm hemşehrilerimize ve esnaflarımıza teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Halil Eldemir Halil Eldemir Milletvekili Pazaryeri AK Parti Bozüyük Bilecik Politika Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title