Haberler

Beyoğlu Belediye Başkanı Güney: Şu kitapçığın tanesini 2 bin TL'ye yaptırmışlar, en pahalı yere sordum 500 lira

Güncelleme:

AK Parti'den Cumhuriyet Halk Partisi'ne geçen Beyoğlu'nda Belediye Başkanı İnan Güney, bugün yaptığı açıklamada, "Şu kitapçığın tanesini 2 bin TL'ye yaptırmışlar, en pahalı yere sordum 500 TL'ye yapıyor" diyerek, 916 milyon liralık borç bırakıldığını ifade etti.

31 Mart yerel seçimlerinde Beyoğlu'ndan aday olan ve oyların yüzde 49,22'sini alarak Belediye Başkanı seçilen CHP'li İnan Güney, ilçe meclis toplantısında yaptığı konuşmada belediye tarafından yaptırılan kitapçık için 2 bin TL ödeme yapıldığını ifade ederek, söz konusu kitabın en pahalı yerde 500 TL olduğunu iddia etti.

"EN PAHALI YER 520 LİRA VERDİ"

Ak Parti'den CHP'ye geçen Beyoğlu'nda Belediye Meclisi 2024 Yılı Mayıs Ayı 2. Toplantısı'nda konuşma yapan Başkan Güney, "Bakın şu kitapçığı yaptırmışız. 2 bin lira tanesi. En pahalı yere sordum 500 TL. 70 tane yeterken 300 bin lira bu kitapçığa vermişiz. Alın götürün eğer 2 bin lira fiyat veren varsa en pahalı yer 520 lira verdi.Biz bir söz verdik Beyoğlu halkına" dedi.

916 MİLYON LİRA BORÇ

Seçimlerde AK Partili rakibi Haydar Ali Yıldız'a üstünlük sağlayarak başkan seçilen Güney, "Bize bıraktığınız 70 milyon lira kasada para. 916 milyon lira bir borç var" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Cumhuriyet Halk Partisi İnan Güney AK Parti Beyoğlu 3.Sayfa Politika Ekonomi Haberler

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Bakmadan Geçme

21 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Cüneyd öldü mü, intihar mı etti? Kızıl Goncalar Cüneyd diziden ayrıldı mı? 21 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 21 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Gaddar neden bitiyor? FİNAL YAPIYOR! Gaddar niye final yapıyor? Asgari kurumlar vergisi nedir, ne kadar olacak? Hangi şirketler asgari kurumlar vergisi ödeyecek?
Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

500

Yorumlar (19)

Serkan Taşdemir:

chp mhp akparti farketmez borcu birakan ödesin

175
6
yanıtYanıtla
colt red:

Murat soda verelim mi? Maman kesilmiş belli ki trişka

yanıt31
yanıt14
Nurullah Aydın:

ibb nin borcu nakadar dikkatinizi çekerim...

82
66
yanıtYanıtla
Nurullah Aydın:

ibb nin borcu nekadar ondan haber verin dürüst lük abideleri

65
68
yanıtYanıtla
Nurullah Aydın:

Ana muhalefet partisi nekadar dürüst müş gözlerim yaşardı birde 2019 da ibb nin borcu nekadardı şimdi nekadar onuda söyleyin...

59
48
yanıtYanıtla
Tuncay Keskin:

2019'da enflasyon kaçtı, şimdi kaç

yanıt20
yanıt13
colt red:

Nurullah soda verelim mi kekocan

yanıt13
yanıt12
sinan çayırcı:

İyi ki CHP kazanmış o zaman israf biter.

61
46
yanıtYanıtla
özgün özen :

sanıyosun öyle izmire gel o zaman gör senin 20 yıldır chp nerdeyse iflasın eşiğinde kadrolar şişmiş maaşlar ödenemiyor yatırım sıfır hizmet yok şu parti bu parti değil uzun süre kimseyi bırakmıcaksın belediyenin başında..

yanıt0
yanıt0
şaban kocaman:

Sen kaça yaptıracaksın sen de 10 bine

29
35
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title