Haberler

Başkan Topaloğlu, maaşını AFAD'a bağışladı

Güncelleme:

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, Batı Karadeniz'de selden etkilenen il ve ilçelerde kullanılmak üzere ağustos ayı maaşını İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'na (AFAD) bağışladı.

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, Batı Karadeniz'de selden etkilenen il ve ilçelerde kullanılmak üzere ağustos ayı maaşını İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'na ( Afad ) bağışladı.

19 Mayıs İlçe Kaymakamı İbrahim Civelek ve 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, ilçede bulunan 37 dernek başkanı, meslek ve oda başkanları, kurum amirleri ile birlikte kaymakamlık toplantı salonunda yangın ve sel afeti yardım kampanyası toplantısı gerçekleştirildi. Kampanyaya ağustos ayı belediye başkanlığı maaşını bağışlayan 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, "Kıymetli hemşehrilerim, biz bize yeteriz; Kastamonu, Bartın ve Sinop'ta meydana gelen sel felaketinden dolayı yaşanan ve birçok insanımızın hayatını kaybettiği bölgemizde yaraların sarılması için, Ağustos ayı belediye başkanlığı maaşımı AFAD'a bağışlıyorum. Siz kıymetli 19 Mayıslı Hemşehrilerimin de bu kampanyaya destek olacağından şüphem yok. Yaraları hep birlikte sarmak için bende varım diyorum ve sizlerin de desteğini bekliyorum" dedi.

Ayni ve nakdi yardımların Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığıyla da yapılabileceğini belirten 19 Mayıs Kaymakamı İbrahim Civelek, "Kampanyayı ilçemizde örnek bir şekilde başlatan belediye başkanımıza teşekkür ediyorum. Bu yaraları hep birlikte saracağız. Kıymetli hemşehrilerimizin, sivil toplum kuruluşlarımızın, oda ve derneklerimizin bu kampanyaya sıkıca sarılacağını biliyoruz" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Osman Topaloğlu Hisarcık 19 Mayıs AFAD Politika Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

Bakmadan Geçme

İbrahim Reisi kimdir, kaç yaşındaydı? İbrahim Reisi ne zaman Cumhurbaşkanı oldu? İran Cumhurbaşkanı öldü mü? İbrahim Reisi helikopter kazasından öldü mü, yaşıyor mu? Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title