Haberler

Bakan Yıldırım'ın İzmir'den Aday Gösterilmesi

AK Parti İzmir İl Başkanı Akay: "İzmir'de Sayın Binali Yıldırım ile birlikte hizmet seferberliği, kalkınma hamlesi başlayacaktır"

AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın partisinin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı gösterilmesinin çok önemli olduğunu belirterek, "İzmir'de Sayın Binali Yıldırım ile birlikte hizmet seferberliği, kalkınma hamlesi başlayacaktır" dedi.

Akay, yaptığı yazılı açıklamada, dün Karşıyaka Arena Spor Salonu'nda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla aday tanıtım toplantısının, partililerin katılımıyla gerçekleştirildiğini hatırlattı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım'ın, "Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en başarılı icracı bakanı" olduğunu ifade eden Akay, açıklamada şu görüşlere yer verdi:

"AK Parti iktidarında ülkemizin bütün kentleri kalkınma ve marka kent olma yarışına girdi. Ege'nin incisi, ülkemizin dünyaya açılan kapısı olan güzel İzmir'in de bu yarışta en ön saflarda yer alması gerekiyor. Biz İzmir'e sevdalıyız. İzmir'e olan sevdamızı bugüne kadar her platformda göstermiş bir siyasi partiyiz. İzmir'i en çok seven, İzmir'e en çok hizmet edendir. İzmir'e aşkla hizmet edenlere destek vermek bir gerekliliktir. Bu kentin AK Parti hükümetleri döneminde aldığı yatırımlar ortadadır. Bitmez denilen çevre yolunu bitiren, duble yollarla trafiği rahatlatan, yeni okullar, yeni hastaneler, yeni barajlar ve burada sayamayacağım birçok eser ile İzmir'de hizmet siyaseti, eser siyaseti yapan AK Parti, şimdi yerel yönetimde bayrağı devralıp hizmetlerini arttırarak devam ettirecek."

İzmir'in bir silkinişe, bir sıçramaya, İzmirlilerin geleceği adına yapılacak ciddi hamlelere ihtiyacı olduğunu bildiren Akay, İzmir'de bu kez hizmetin kazanacağını belirterek, "AK Parti ve Sayın Binali Yıldırım ile birlikte İzmir kazanacak. İzmir'de Sayın Binali Yıldırım ile birlikte hizmet seferberliği, kalkınma hamlesi başlayacaktır. Yıllardır beceriksiz yerel yöneticilerin elinde ihmal edilmiş, hak ettiği değeri görememiş İzmir artık geçmişe değil geleceğe bakacak ve AK Parti tarafından ortaya konulan gelecek vizyonuna sahip çıkacaktır" ifadelerini kullandı. - İzmir

Kaynak: AA / Politika

Binali Yıldırım Ömer Cihat Akay Ak Parti İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title