Haberler

Bakan Çelik: Hükümet Herhangi Bir Odakla Pazarlık İçinde Değil (2)

Bakan ÇELİK.Ak Parti Adana il yönetimi ziyaretinin ardından dışarıya çıkan Bakan Ömer Çelik'in önünü kesen Hatice Kürekçi, eşinin asgari ücretle çalıştığını ancak geçinemediklerini söyledi.

Bakan ÇELİK: HÜKÜMET HERHANGİ BİR ODAKLA PAZARLIK İÇİNDE DEĞİL (2)

BAKAN ÇELİK'TEN İŞ İSTEDİ

Ak Parti Adana il yönetimi ziyaretinin ardından dışarıya çıkan Bakan Ömer Çelik'in önünü kesen Hatice Kürekçi, eşinin asgari ücretle çalıştığını ancak geçinemediklerini söyledi. İş isteyen kadınla ilgilenen Çelik, yardımcı olunması için talimat verdi. Seyhan Belediye Başkanı Ak Partili Azim Öztürk'ü de makamında ziyaret eden Çelik, bakanlık bürokratlarından oluşan 20 kişilik ekibin Adana'da yapılması planlanan yatırımlarla ilgili çalışmalar yaptığını anlattı.

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, daha sonra Yüreğir Belediyesi'nce yapılan Ulubatlı Hasan Kültürevi'nin açılış törenine katıldı. Burada bir konuşma yapan Bakan Yazıcı, kendilerini muhafazakar demokrat olarak tanımladıklarını belirterek, "Türkiye bizim iktidarımızda büyük bir değişim ve dönüşüm geçirdi. Her alanda olduğu gibi 1998-2002 arasında bizden önce 46 eserin bakımı ve restorasyonu yapıldı. Bizim 4 yıllık dönemimizde ise yuvarlak söylüyorum 5 binden fazla eserin bakımı ve onarımı yapıldı. Bu ülkede milliyetçiliğe vurgu yapanlar var. Bir laf üretenler bir de iş üretenler var. Biz icraat yapıyoruz. Moğolistan'da bile Göktürk anıtlarının bakımını yaptırdık" dedi.

Bakanı Çelik ise, kendisinin Adana'nın ve Yüreğir'in milletvekili olduğunu belirterek, "Burada seçim çalışmaları yaparken ilk dönemde ekmek kulübelerine ihtiyaç vardı. O dönemdeki iş başında olan kişiye bunu söyleyince, 'Çok ekmek kulübesi olursa önemi anlaşılmaz' demişti. Çok şükür o anlayışı yıktık. Şimdi artık Yüreğir'de kültür evleri açıyoruz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından bakanlar ve protokol üyeleri açılış kurdelesini kesip kültür evini gezdi. Bakan Ömer Çelik ve Hayati Yazıcı kültür evinden ayrılırken iş ve yardım isteyen vatandaşların sorunlarını dinledi. - Adana

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

ömer çelik ak parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title