Haberler

Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu'nun ardından eski AK Partili İdris Naim Şahin'in de parti kuracağı iddia edildi

Güncelleme:

Eski Başbakanlardan Ahmet Davutoğlu ve Eski Bakanlardan Ali Babacan'ın kendi partisini kurmasının ardından Eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'in de kendi partisini kurmak için kollarını sıvadığı iddiası, siyaset camiasına bomba gibi düştü.

Türkiye'de 2018 seçimlerinden itibaren uygulanmaya başlanan 50+1 sistemi nedeniyle çok sayıda yeni parti de Türk siyaset hayatına katıldı. İddiaya göre AK Parti cephesinde Davutoğlu ve Babacan'ın parti kurmasının ardından yeni bir isim daha kendi partisini kurmak için harekete geçti.

ANKARA'DA GENEL MERKEZ BİNASI ARIYOR

Oda TV'de yer alan habere göre Eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, parti kurmak için hazırlıklara başladı. Ayrıca Şahin'in yeni partisi için Ankara'da bina arayışında olduğu da öne sürülen iddialar arasında.

TOPLANTILARDAN İLK GÖRÜNTÜ GELDİ

Şahin'in kurmayı planladığı partinin ikinci adamının eski DYP ve AK Parti Milletvekili Saffet Kaya olduğu ve partinin toplantı ve özel görüşmelerinin Kaya'nın ofisinde yapıldığı bildiriliyor.

Saffet Kaya'nın ofisinde yapılan İdris Naim Şahin'in başkanlığındaki ilk toplantıya katılan isimler ise şöyle: Kayseri'den iş insanı Halil İbrahim Çevik, Bursa'dan Dursun Akdağ, Halil İbrahim Kara ve Saffet Kaya.

SAFFET KAYA'DAN YALANLAMA GELDİ

Diğer yandan iddiaların odağındaki isimler arasında yer alan Eski AK Parti Milletvekili Saffet Kaya'dan yanıt geldi. Kaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Kaya'nın konuyla ilgili yaptığı açıklamanın tamamı şu şekilde: "Rahatsızlığı sebebiyle yakın zamanda yapmış olduğumuz kızımın düğün törenine katılamadığından ötürü beni ofisimde ziyaret etmek suretiyle tebriklerini iletmeye teşrif eden eski içişleri bakanımız değerli dostum İdris Naim Şahin'in nezaket ziyaretini bu şekilde kurgu bir haber yapmak suretiyle amacından farklı bir şekilde kamuoyuna takdim eden Oda TV haberinin kesinlikle büyük bir yalandan ibaret olduğu nezaket ziyareti çerçevesinde gerçekleşen bu ziyaretin bu şekilde anlamlandırılmış olmasının hiçbir gerçekliği yoktur, tamamen asılsızdır yalan haberdir ve bir itibar suikastıdır.

"DAVA SÜRECİ BAŞLATIYORUM"

Bu maksatlı ve yalan haberi yayınlayanlar ve yazanlar hakkında gerekli hukuki süreç tarafımdan ivedilikle başlatılacaktır. Daha öncede bu ve buna benzer yalan haberleri yapmak suretiyle kamuoyunu yanlış bilgilendiren başta Oda TV ve diğer yayın organları hakkında yeni bir dava sürecini başlatıyorum kamuoyuna saygıyla bildiririm."

İşte ilk toplantılardan gelen ilk fotoğraf:

Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu'nun ardından eski AK Partili İdris Naim Şahin de parti kuruyor

Kaynak: ODA TV



Kaynak: Haberler.com / Politika

İdris Naim Şahin Ahmet Davutoğlu AK Parti Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur? Amedspor - Menemenspor CANLI İZLE! Amedspor - Menemenspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı CANLI İZLE! Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı nereden izlenir? Bursaspor - Vanspor maçı CANLI İZLE! Bursaspor - Vanspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?
500

Yorumlar (14)

Kuman:

Ha bir sen eksiktin

44
0
yanıtYanıtla
metheone :

Oylarımız Taklacı Partisine :)

29
15
yanıtYanıtla
ismail bey :

Memuru süslü avrat, zengini hayırsız evlat, siyasetçiyi kuru inat batırır.

39
2
yanıtYanıtla
Cevap :

Partinin adı da taklacı partisi olsun. :))

26
2
yanıtYanıtla
Hakan Arslanoglu:

Ülkemizde bakkal dükkanı açar gibi parti kuruyorlar. Seçim zamanı paraları götürüyorlar. Ne güzel iş öyle..

19
1
yanıtYanıtla
Umit Cetin:

isterse hepsi gitsin parti kursun oyumuz cumhuru reisimize herzaman

9
11
yanıtYanıtla
idris Demirci:

fotoğraf çekilmesi gerekli ve onda moralin de bozuk yapmacık gülümsersin ya sanki öyle olmuş gibi geldi resimler bana

13
1
yanıtYanıtla
özen66:

taklacı dedıklerı degılmı

7
2
yanıtYanıtla
Dr Eyüp Duranoglu:

Bende parti kuruyorum sefiller partisi oylar bana. Ben size hiç bişey vat etmiyorum hiç olmassa yalan soylemiyorum

7
0
yanıtYanıtla
abdi balkan:

doğru söylemişş kısır döngüüü ekonomi

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title