Haberler

Âlâ: "25 Haziran Sabahı Bayram Havası Estireceğiz"

Bir önceki dönem İçişleri Bakanı ve AK Parti Bursa 2. Bölge Milletvekili Efkan Âlâ, seçime sayılı günler kala çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Bir önceki dönem İçişleri Bakanı ve AK Parti Bursa 2. Bölge Milletvekili Efkan Ala, seçime sayılı günler kala çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Bağlarbaşı Mahallesinde düzenlenen nokta mitingde konuşan Ala, "Önümüzdeki dönem şaha kalkma dönemidir. 25 Haziranda bir bayram havası estireceğiz" dedi.

Güne HAK - İŞ Başkanlar Kurulu Toplantısına katılarak başlayan Ala, ardından Orhangazi İlçesinde MARZİM Yönetim Kurulu üyeleri ve işadamlarıyla, sonrasında ise İznik Gölğ Keramet Sulama Birliği yöneticileriyle bir araya geldi. Ala, Orhangazi'de Erzurumlular ve Bayburtlular hemşehri derneklerinin düzenlediği toplantıya da katıldı.

AK Parti Milletvekili adayları Emine Yavuz Gözgeç, Refik Özen, Muhammet Müfit Aydın, Ahmet Kılınç, Muhammed Erdoğan, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ve AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ufuk Cömez ile Bağlarbaşı Mahallesinde düzenlenen nokta mitingine katılan Ala, sandıkta sağlanan istikrar sayesinde Türkiye'nin bu gelişmeyi sağladığını söyledi.

Türkiye'nin son 16 yılda 3,5 kat büyüdüğüne dikkat çeken Ala, "Halkımızla beraber başardığımız bu iş büyük bir iştir. Türkiye'ye armağan ettiğiniz bu istikrar havasıyla, halkımızın ortaya koyduğu güçlü iradeyle ve dünya mazlumlarının sesi olan liderimizle Türkiye'yi ayağa kaldırdık. Gelecek dönem şahlanma dönemimiz olacak" şeklinde konuştu.

Ala, Türkiyenin en büyük hedefinin, en güçlü 10 devlet arasına girmek olduğunu söyledi. Ala konuşmasına şöyle devam etti, "Sağladığımız gelişmeyle, Türkiye bölgesinde ve dünyada parmakla gösterilen bir ülke oldu. Dünya 2008 ekonomik kriziyle çalkalanırken, yanıbaşımızda Yunanistan ve Ukrayna talan olurken, biz dimdik, sarsılmadan durduk. Ortaya koyduğumuz 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimize, halkımızın bize olan güveniyle emin adımlarla yürüyeceğiz."

Yapılan hamlelerle, terörle mücadelenin daha etkin bir şekilde sürdürüldüğünü vurgulayan Ala, "Artık terörle mücadelemizi sınır dışında sürdürdüyoruz. Eskiden paramızla alamadığımız silahları kendimiz yapıyoruz. Yerli ve milli silah sanayii hamlemizle, Türkiye kendi silahını kendisi üretebilen 5 - 6 ülkeden biri haline geldi" dedi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Ak Parti Politika Güncel Haberler

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Bakmadan Geçme

Di Marzio kimdir? Di Marzio kaç yaşında, nereli, mesleği ne? LOL çöktü mü? 4 Haziran Salı LOL sorun mu var? #129300 Icardi gidiyor mu? Icardi ayrılacak mı? #129300 Emekliye bayram ikramiyesi artacak mı? 3 bin TL emekli ikramiyesi ne kadar olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? #129300 4 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 4 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 4 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
Esenyurt'ta mide bulandıran görüntüler! Dükkanına gelen çocuğu dövdü, yetmedi annesini taciz etti

Esenyurt'ta mide bulandıran görüntüler! Dükkanına gelen çocuğu dövdü, yetmedi annesini taciz etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title