Haberler

Ak Partili Orhan Birdal Erzincanlı Vatandaşlarla Buluştu

1 Kasım seçimleri çalışmaları kapsamında Erzincanlı vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti İstanbul Milletvekili Adayı Orhan Birdal, Türkiye’nin içinde bulunduğu duruma dikkat çekerek, “Etrafımızdaki ateş çemberi güçlü bir iktidara sahip olmamız gerektiğini ortaya koyuyor” dedi.

1 Kasım seçimleri çalışmaları kapsamında Erzincanlı vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti İstanbul Milletvekili Adayı Orhan Birdal, Türkiye'nin içinde bulunduğu duruma dikkat çekerek, "Etrafımızdaki ateş çemberi güçlü bir iktidara sahip olmamız gerektiğini ortaya koyuyor" dedi.

AK Partili Orhan Birdal, Kartal'da Erzincanlı vatandaşların misafiri olurken, burada yaptığı konuşmada toplumsal barış ve huzurun güçlü bir iktidar ile sağlanabileceğini söyledi.

1 KASIM SEÇİMLERİ MEMLEKET MESELESİ

Birdal, 1 Kasım seçimlerinin bir memleket meselesi olduğunu hatırlatarak, sözlerine şöyle devam etti:

"Çünkü ülkemizin içinde bulunduğu durum, etrafımızdaki ateş çemberi artık güçlü bir iktidara sahip olmamız gerektiğini ortaya koyuyor. 7 Haziran seçimleri sonucunda da ortaya çıkan tablonun iç açıcı olmadığı, koalisyonların kurulamadığı, kurulsa bile bu tabloda kurulacak koalisyonlardan çok fazla bir hizmet beklenemeyeceğini yaşayarak öğrendik. İnşallah bu sefer koalisyon ihtiyacı olmadan, tek başına hükümeti kurarak, yine reformlara ve kalkınma hamlesine kaldığı yerden devam edeceğiz. Vatandaşımızın beklentilerine arzularına daha hızlı çözümler üretmek için bir fırsat elde etmiş olacağız. Çünkü gerek ekonomi, gerekse toplumsal barış ve huzur, her şeyden önce güçlü bir yönetim, istikrarlı ve sürekli bir yönetimle mümkün. Bunu sağlamak için de el birliği ile gayret edeceğiz." - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Orhan Birdal Ak Parti Türkiye Kartal Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title