Haberler

AK Partili Gür; "Her şey daha yaşanabilir bir Ayvalık için"

Güncelleme:

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İlçe Başkanı Ali Gür, beraberinde İlçe Teşkilat Başkanı Mustafa Güren ve mahalle muhtarlarıyla birlikte Ankara'da bir dizi temaslarda bulundu.

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, Adalet ve Kalkınma Partisi ( Ak Parti ) İlçe Başkanı Ali Gür, beraberinde İlçe Teşkilat Başkanı Mustafa Güren ve mahalle muhtarlarıyla birlikte Ankara'da bir dizi temaslarda bulundu. Ayvalık'ta yaşanılan fırtına felaketinin ardından parçalanarak batan gezi tekneleriyle, küçük balıkçı teknelerinin zararlarının karşılanmasının yanı sıra ilçede bir balıkçı barınağının yapılması ile ilçenin genel sorunları için yoğun çabalar içindeki Başkan Gür ve beraberindekiler başkentte bakanlar ve milletvekilleriyle istişarelerde bulundu.

Ayvalık'ın 16 kırsal mahallesini temsilen Çamoba Mahallesi Muhtarı Mahmut Çakıroğlu, Akçapınar Mahallesi Muhtarı Yasin Ataş ve Çakmak Mahallesi Muhtarı Ali Girgin'in de katıldığı başkentteki ziyaretlerde; Ayvalık'taki mahallelerin iskan, tahsisli arazi bedelleri, spor alanları, altyapı ve üstyapı sorunlarını gündeme getirildiği, gereken destek sözlerin de alındığı öğrenildi.

"Ayvalık'a yönelik devlet yatırımları hız kazandı"

Ankara'dan dönüşünde gazetecilere açıklamalarda bulunan AK Parti Ayvalık İlçe Başkanı Ali Gür, başkentten ilçeye Balıkçı Barınağı müjdesiyle geldiğini vurgulayarak, "Ayvalık'ımızda hemen hemen her şiddetli fırtınaların ardından gündeme gelen balıkçı barınağı sorununu Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu'na yönelik gerçekleştirdiğimiz ziyarette ayrıntılarıyla dile getirdik. Bu konuda küçük balıkçı ve gezi teknesi sahibi olan kardeşlerimizin mağduriyetlerini bakanımıza anlattık. Bu konuda yapılacak yardımlar ve balıkçı barınağı projesi konusunda Sayın Bakanımız Adil Karaismailoğlu ile birlikte istişare ederek, en kısa sürede projeye başlanacağının sözünü aldık ve kendisini konu hakkında yerinde inceleme yapabilmesi amacıyla Ayvalık'ımıza davet ettik." dedi.

Başkan Gür bakan ve milletvekillerine teşekkür etmeyi ihmal etmedi

Ayvalık genelinde AK Parti İlçe Başkanlığı öncülüğünde yaptıkları girişimlerin ardından projelendirilerek hayata geçirilmeye çalışılan doğalgaz, spor alanları ve TOKİ projeleri için AK Partili milletvekillerinin nezaretinde bakanlarla da görüşmeler yaptıklarını aktaran Ali Gür, "Ayvalık'ımızın sorunlarına gösterdikleri hassasiyet ve çalışmaları için İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu'ya Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varank'a, Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanımız Adil Karaismailoğlu'na, Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Bekir Pakdemirli'ye, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcımız Mücahit Demirtaş'a ve AK Parti milletvekillerimize çok teşekkür ederiz" diye konuştu. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

AK Parti Hisarcık Ali Gür Ayvalık Politika Haberler

Zamanlama manidar! İspanya'nın aşırı sağcı partisinin lideri Abascal, Netanyahu'yu ziyaret etti

Zamanlama manidar! İspanya'nın aşırı sağcı partisinin lideri Abascal, Netanyahu'yu ziyaret etti

Hadise'nin mayolu kıyafetiyle marş söylemesine eski aşkı Sinan Akçıl'dan tepki

Hadise'nin mayolu kıyafetiyle marş söylemesine eski aşkı Sinan Akçıl'dan tepki

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Bakmadan Geçme

29 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? 29 Mayıs okullar tatil mi, yarım gün mü? İstanbul'un Fethi toplu taşıma ücretsiz mi? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 29 Mayıs günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Mehmed: Fetihler Sultanı 14. Bölüm izle! TRT 1 Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Fetihler Sultanı son bölüm neler oldu? 29 Mayıs TV yayın akışı! Bu akşam TV'de hangi diziler var? Bugün TV'de hangi filmler var? Bugün ATV, Kanal D, Star, Show'da neler var? Survivor'da dün akşam kim elendi? Survivor Özgür elendi mi? 29 Mayıs Survivor'a kim veda etti? Survivor'da kim elendi? Survivor'da dün kim veda etti? 29 Mayıs Survivor elenen isim! İSTANBUL'UN FETHİ KISA MESAJLAR! 29 Mayıs İstanbul'un Fethi anlamlı, güzel ve resimli sözler neler? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 29 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Resmi Gazete bugün (29 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 29 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Sandık Kokusu Metin Akdülger neden ayrıldı? #128250 İstanbul'un Fethi otobüsler ücretsiz mi 2024? #129300 29 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 29 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
Uyuşturucu bağımlısı genç, anne ve babasını silahla öldürüp aynı silahla kafasına ateş etti

Uyuşturucu bağımlısı genç, anne ve babasını silahla öldürüp aynı silahla kafasına ateş etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title