Haberler

AK Parti ve CHP bayramlaştı! Ana gündem maddesi ekonomiydi

Güncelleme:

Bugün Ankara'da siyasi partilerin bayramlaşma günü. Partiler karşılıklı olarak birbirlerini ziyaret ediyor. Günün ilk bayramlaşması AK Parti ile CHP arasında gerçekleşti. Bayramlaşmada ekonomi hakkındaki yorumlar ve karşılıklı olarak birlikte çalışma mesajları dikkat çekti.

Ramazan Bayramı'nın ikinci günü siyasi partiler arası bayramlaşma trafiği başladı. Bu kapsamda da ilk olarak bayramlaşma mesaisi AK Parti ile CHP arasında gerçekleşti.

CHP Genel Merkezi'nde başlayan bayramlaşma töreninde AK Parti heyetine, AK Parti MKYK Üyesi Hasan Sert başkanlık etti. Heyeti CHP Genel Başkan Yardımcısı Aylin Nazlıaka başkanlığındaki kabul heyeti karşıladı. Bayramlaşmada ilk başlık ekonomi olurken, birlikte çalışma mesajları da verildi.

AK Parti ve CHP bayramlaştı! Ana gündem maddesi ekonomiydi

"EKONOMİ" MESAJI

AK Parti heyetinin başındaki Sert, sadece Türkiye'nin değil, tüm dünyanın ekonomik olarak zor bir dönemden geçtiğine dikkati çekti. "Bu noktada halkın tabanının sıkıntılarını görüp çözüm getirmemiz gerekiyor" diyen Sert, "Şartlar neyi gerektiriyorsa bunları yapıp rahat ettirmek zorundayız" ifadelerini kullandı.

AK Parti ve CHP bayramlaştı! Ana gündem maddesi ekonomiydi

"CİDDİ BİR BAŞARINIZ OLDU"

31 Mart seçim sonuçlarına değinen Sert, "Ciddi bir başarınız oldu. Tebrik ediyoruz. Kutuplaşmayı bırakıp, göz göze kalp kalbe gelmemiz gerekiyor" dedi.

AK Parti ve CHP bayramlaştı! Ana gündem maddesi ekonomiydi

"HEPİMİZİN SORUNU BUNU ÇÖZMEK"

Bu noktada devreye giren ve bayramın keyfini çıkaramayan vatandaşlar olduğunu ifade eden Nazlıaka, "Hepimizin sorunu bunu çözmek. Bir sonraki bayramda gerçek anlamda bayramın yaşanabilmesi için hep beraber çalışma duygusunda olduğumuzu ifade etmek isteriz" ifadelerini kullandı.

İSRAİL'E YÖNELİK KISITLAMA KARARI

Bayramlaşmada bir diğer sıcak konu ise İsrail saldırıları altındaki Gazze'ydi. Aylin Nazlıaka, İsrail'e yönelik alınan tedbirleri olumlu karşıladıklarını belirterek "Nasıl uygulanacağını takip edeceğiz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

AK Parti Ekonomi Ankara Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (10)

MM İİ:

Katılıyorum kardeşim chpkk ne önünden ne arkasından gidilir

34
138
yanıtYanıtla
Es Es:

Bu kafa işte kaybetmeye mahkumdur. Bu kafada oldugunuz her seçim biraz daha eriyeceksiniz

yanıt60
yanıt19
Doğrucu:

Şeriatçı pislik çölüne git buradı ATATÜRK ÜN ÜLKESİ

yanıt45
yanıt38
ismail bey :

arkasından gidilebilir...

yanıt0
yanıt1
Salim:

TÜRKİYE BÖYLE BİR TABLOYA MUHTAÇ KARDEŞİM BİRBİRİNİZİ YİYECEĞİNİZE OTURUP MEDENİCE İNSANCA KONUŞMAK TARTIŞMAK VARKEN SORUNLARI ÇÖZMEYE HEP BERABER ODAKLANMAK VARKEN NEDİR BU KİN BU DÜŞMANLIK BİRBİRINİZE EZİLEN YİNE HALK OLUYO VE DEVLET SARSILIYOR

119
4
yanıtYanıtla
Hasan Sabri Tüçel:

Bu ülkenin ekonomiden daha çok iki ciddi problemi var 1 problem PKK, 2 problem Tarikat ve cemaatler bu ikisinden kurtulduğumuz anda ekonomi de düzelir her şey yoluna girer.

45
32
yanıtYanıtla
Erol :

Olan dar gelirliye oluyor.yıllardır sadece konuşuluyor zaten..

76
1
yanıtYanıtla
Mehmet Şentürk:

Kardeşim halkın tek sıkıntısı ekonomi değilki ekonomi herkesin ortak derdi birsuru manevi sıkıntılar cabası bir boşanma davası 10 yıl sürüyor erkek kilotla ortada kalıyor ne çıkmazlar var bu ülkede Allah yardımcımız olsun.

10
0
yanıtYanıtla
ahmet yalçın:

Ona iftira, kendilerini aklama uğruna masum mazlum insanların zan altına düşürüp hapislere atacak kadar gaddar yöneticilerin bu tavırlarını sadece yalakalık olarak algılıyorum nedense. Sıfır samimiyet...

2
2
yanıtYanıtla
Tırpan:

CHP ye oy kazandıran seçim kazandıran 'Ekonomi' dir O yüzden cHP genel seçimi kazanmak için ekonominin iyileşmesini hayatta istemez. Hatta CHP li firmalar ülke döviz açığı versin diye Avrupadan ithalatı arttırır... zaten bunu yapıyorlardı özellikle KOÇ grubu

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title