Haberler

AK Parti Milletvekili: Model fabrika Malatya ekonomisine büyük katkı sağlayacak

Güncelleme:

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Malatya'ya kazandırılması planlanan model fabrikanın bölge ekonomisine büyük katkı sağlayacağını belirtti. Projenin hayata geçmesiyle istihdama da katkı sağlanacağını ifade eden Ölmeztoprak, model fabrikanın yeni iş olanakları oluşturarak bölgenin ekonomisine katkı sağlayacağını ve yerel işletmeler arasında ortaklıkların oluşmasına imkan sağlayacağını söyledi.

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Malatya'ya kazandırılması planlanan "model fabrika'nın bölge ekonomisine büyük katkı sağlayacağını söyledi.

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada, Malatya'ya kazandırılması planlanan model fabrikanın bölge ekonomisine büyük katkı sağlayacağını kaydederek süreci yakından takip ettiklerini söyledi. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı koordinasyonunda Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) ile Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) tarafından desteklenen projenin hayata geçmesiyle birlikte istihdama da katkı sağlanacağını belirten Ölmeztoprak, "Model fabrika, genellikle bir endüstriyel tesisin üretim süreçlerinin, teknolojilerinin ve yönetim sistemlerinin örnek alınabilecek bir model olarak tasarlandığı ve uygulandığı bir tür referans tesisini ifade eder. Bu tesis, en iyi uygulamaları, verimliliği ve sürdürülebilirliği göstermek amacıyla seçilmiş ve tasarlanmıştır. Genellikle yeni üretim teknolojilerini test etmek, süreç iyileştirmeleri yapmak ve endüstri standartlarını belirlemek için kullanılır. Proje, yeni iş olanakları oluşturarak bölgenin ekonomisine katkı sağlayacak. İstihdam artışı ve yerel işletmeler arasında ortaklıkların oluşmasına imkan sağlayacak. Model fabrikalar genellikle en son üretim teknolojilerini kullanır. Bu, bölgedeki işletmelerin teknolojik altyapısını güçlendirebilir ve rekabet avantajı sağlayabilir. Bölgedeki çalışanlar için eğitim ve beceri geliştirme programlarına ev sahipliği yapabilir. Yerel iş gücünün niteliklerini artırabilir. Modern üretim tesisleri genellikle çevresel sürdürülebilirlik ilkelerine uygun olarak da tasarlanır. Bu da bölgeye çevre dostu uygulamaların yayılmasına katkı sağlar. Sürekli olarak yeni üretim yöntemleri ve teknolojilerini test eder. Bölgedeki diğer işletmelerin de yenilik ve Ar-Ge çalışmalarına teşvik edebilir" ifadelerini kullandı.

Ölmeztoprak, Malatya Model Fabrikası'nın yapım aşaması ve hazırlık sürecindeki model fabrikaların içerisinde en hızlı faaliyet göstermeye başlayan fabrika olacağını kaydederek, sürecin takipçisi olacaklarını söyledi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak Milletvekili AK Parti Malatya Politika Ekonomi Güncel Haberler

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title