Haberler

AK Partili Aydemir: Nerede terörist varsa tamamı Millet İttifakı'nı destekliyor

Güncelleme:

Meclis'te düzenlediği basın toplantısında terör örgütü elebaşı Duran Kalkan'ın seçimlere yönelik sözlerini içerdiği iddia edilen videoyu izleten AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir tartışma yaratacak açıklamalarda bulundu. Aydemir, "Nerede terörist varsa tamamı Millet İttifakı'nı destekliyor; PKK'sı, FETÖ'sü, DEAŞ'ı, DHKP-C'si, tamamı Millet İttifakı'nın arkasında konuşlanmış durumdalar" dedi.

Ak Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, terör örgütü elebaşı Duran Kalkan'ın, 2023 seçimlerine yönelik sözlerini içeren videoyu izleterek, "Bu vatan haini çok açık biçimde Millet İttifakı'na destek verdiğini söylüyor" diye konuştu.

"NEREDE TERÖRİST VARSA TAMAMI MİLLET İTTİFAKI'NI DESTEKLİYOR"

Kalkan'ın, "Bugüne kadar AK Parti ile MHP iktidarına en büyük zararı biz verdik" sözünü aktaran Aydemir, "(Biz) dediği; PKK'lılar, bölücüler, bu milleti yıllarca terörün cenderesine düşüren kitapsızlar. Şimdi Kemal Kılıçdaroğlu'nu desteklediklerini söylüyorlar. Nerede terörist varsa tamamı Millet İttifakı'nı destekliyor; PKK'sı, FETÖ'sü, DEAŞ'ı, DHKP-C'si, tamamı Millet İttifakı'nın arkasında konuşlanmış durumdalar" ifadelerini kullandı.

"HERKES BAŞINI ELLERİNİN ARASINA ALARAK DÜŞÜNMELİ"

"Millet İttifakı'nın paydaşlarından hiçbirinin bu duruma en ufak eleştirisi bulunmadığını" öne süren Aydemir, şöyle devam etti; "Onlar da PKK'yı eleştirmiyorlar, PKK'yı adeta partner olarak görüyorlar. Buradan ders çıkarmamız gerekmez mi? On binlerce insanımızın kanında parmağı olan, böylesine imansız bir terörist yapı sizi destekleyecek ve bu millet de bunu göre göre sizin arkanızda duracak öyle mi? Olmayacak, göreceksiniz. Bu millet ferasetiyle basiretiyle devletinin, liderinin yanında olacak. Cumhur İttifakı'nın yanında olacak. Seçime 62 gün var. Herkes başını ellerinin arasına alarak şunu düşünmeli: Evlatlarımızın yeniden terörle muhatap olmasını mı istiyoruz yoksa ülkenin gelişmesine, kalkınmasına ön açacak girişimlerin yanında mı olmalıyız?"

Kaynak: AA / Politika

Millet İttifakı İbrahim Aydemir Milletvekili Duran Kalkan AK Parti Erzurum PKK Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (11)

Mehmet Celik:

normal onlar iktidar olursa heryerde cirit atacaklar bunca emek bunca sehit bos olacak

54
105
yanıtYanıtla
Şehmuz Şeker:

SEÇİM YAKIN ARKADAŞ ÖNE ÇİKMA GAYRETİNDE ADAY OLACAKYA AMA MİLLET YEMİYOR ARTİK BU NİMARALARİ GEÇ BUNLARİ GELİYOR GELMEKTE OLAN

96
49
yanıtYanıtla
Serkan Ilkeli:

Nerede bir cemaat varsa AKP ti destekliyor.

103
40
yanıtYanıtla
Mıhtar:

her seçimde bütün elebaşları bunlara destek istiyor. yoksa bizi bitirecekler diyorlar. %45 için bu sorun teşkil etmiyorsa buda ayrı bir sorun.

62
26
yanıtYanıtla
Blackened:

Ya aksi yorum yapanlar açın bakın ne söylemiş kandil? Pkk ile yürümekte beis görmeyenler harici biraz milliyetçi duygusu olup ta bu ittifaka oy vereceğim diyen varsa açıklamayı dinlesin ve elini vicdanına koysun! Hiç kiviracak yer yok düpedüz 'bastaki gitmesi için herkes gerekeni yapsin" diyor.

18
54
yanıtYanıtla
Van:

Kimsede çıkıp demiyor ki Peki bu teröristlerin ne söylediğini sen nereden biliyorsun sen de onları mi takip ediyor sub

46
25
yanıtYanıtla
Blackened:

Nereden biliyorsun mu? Hangi devirde yaşıyorsun sen? İnternet, sosyal medya... Googledan yaz bakalım elebaşı millet ittifakı için ne demiş?

yanıt13
yanıt30
Kaya Suleyman:

Millet aç.

44
9
yanıtYanıtla
Uzman Yorumcu:

özerklik ve ikinci resmi dil isteyenleri sizin kitabınız vatansever yazıyor galiba..!

31
4
yanıtYanıtla
Murat Vural:

Ağzına sağlık çok güzel doğru söylüyorsun .

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title