Haberler

AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı ve Sertifika Töreni Yapıldı

AK Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, "Bizler hizmetin aşığıyız."

AK Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, "Bizler hizmetin aşığıyız. Muhalefet, bir takım iftiralarda bulunuyor. Bunlar her zaman aynısını yapıyor. Doğru olmayan beyanlar vererek, kendilerine prim yaptırma uğraşındalar" dedi.

AK Parti Aralık Ayı Antalya İl Danışma Meclisi Toplantısı ve Siyaset Akademisi Sertifika töreni, Kepez ilçesinde bulunan Erdem Bayazıt Kültür Merkezi'nde düzenledi. Antalya Milletvekili ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Menderes Türel, Antalya Milletvekilleri Mevlüt Çavuşoğlu, Hüseyin Samani, AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Döşemealtı Belediye Başkanı Nurettin Tursun ve çok sayıda partili danışma meclisi toplantısı ve sertifika töreninde hazır bulundu.

Programda 13 ilin büyükşehir belediyesi statüsüne girdiğini belirten AK Parti Antalya İl Başkanı Mustafa Köse, "Muhalefet, AK Parti'nin ülkeyi bölünmeye götürdüğü yönünde açıklamalarda bulunuyor. Böyle bir şey olabilir mi? Hiç kimse Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan kadar milliyetçi olamaz" dedi.

Muhalefetin, büyükşehir yasası ile ilgili iftiralarına inanılmaması gerektiğini belirten AK Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, "Bizler hizmetin aşığıyız. Muhalefet, bir takım iftiralarda bulunuyor. Bunlar her zaman aynısını yapıyor. Doğru olmayan beyanlar vererek kendilerine prim yaptırma uğraşındalar. Ancak biz bunlara birlik ve beraber durarak izin vermeyeceğiz" ifadelerini kullandı.

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Menderes Türel ise, büyükşehir yasası hakkında katılımcılara bilgi verdi. Türel, "Bana diyorlar ki, 'Bu kadar alana biz nasıl hizmet götüreceğiz, götüremeyiz'. Belediye başkanları daha fazla çalışacak. Hizmet yan gelip yatmakla, şarkıyla, türküyle olmuyor, çalışmakla oluyor. Büyükşehir yasası da vatandaşa daha fazla ve verimli hizmeti sunmayı öngörüyor. AK Parti'nin böyle bir çalışmaya ihtiyacı yok. Seçim sonuçlarına bakıldığında AK Parti'nin her dönem oylarının artarak göreve geldiği görülür. Halkımızın teveccühü ile iktidardayız, siyaset oyunlarına ihtiyacımız yok. Ama muhalefet kırık plak gibi aynı şeyleri söyleyip duruyor. Halkın da muhalefetin yasa ile ilgili doğru olmayan beyanlarına inanmamalarını istiyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından kişisel gelişim uzmanı İsmail Karasu, partililere "Pozitif Yaşam Becerileri" konulu seminer verildi. Seminerde Karasu'nun sunumu dikkatle izlendi. Seminer sonrası ise Siyaset Akademisine katılan 446 kişiye sertifikaları verildi. Dereceye giren Rukiye Özdemir, Necdet Akgül, Erdal Çelik ve Süleyman Torun'a sertifika ve plaketlerini Milletvekilleri Çavuşoğlu ve Samani verdi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Mevlüt Çavuşoğlu Menderes Türel Ak Parti Antalya Politika Güncel Haberler

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Ankara'da çirkin olay! 'Sizden midem bulanıyor' diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Ankara'da çirkin olay! "Sizden midem bulanıyor" diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Bakmadan Geçme

Kaan Kazgan'a kim saldırdı? Batuhan Çarbuğa kimdir? Wembley Stadyumu hangi takıma ait? Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi kazandı mı? Dortmund'un kaç tane Şampiyonlar Ligi kupası var? Sampiyonlar Ligi Finali nerede, hangi statta 2024? 1-2 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Yeni Irak Cumhuriyeti Büyükelçisi Anıl Bora İnan kimdir? Anıl Bora İnan hayatı ve biyografisi 1 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 1-2 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 1 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 1 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1-2 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 1-2 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1-2 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
Çiftliğinden kaçırılan FETÖ elebaşıyla ilgili gündem yaratacak 'büyü' iddiası

Çiftliğinden kaçırılan FETÖ elebaşıyla ilgili gündem yaratacak "büyü" iddiası

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title