Haberler

AK Parti'den Ödemiş'te Konserli Miting

İzmir'in Ödemiş İlçesi'nde düzenlenen Ak Parti mitingine İzmir Milletvekili Adayı Binali Yıldırım ile çiçek satın almaya gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş katıldı.

İzmir'in Ödemiş İlçesi'nde düzenlenen Ak Parti mitingine İzmir Milletvekili Adayı Binali Yıldırım ile çiçek satın almaya gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş katıldı. Mitingin sonunda konser veren Muazzez Ersoy, Yıldırım ve Topbaş'a "Beraber yürüdük bu yollarda" şarkısını söyletti.

İstanbul'da çevre düzenlenmesi için ihtiyaç duyduğu çiçekleri bu bölgeden satın almak amacıyla Bayındır ve Ödemiş'te çiçekçilerle anlaşma yapmaya gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, mitingden önce Ödemiş Kültür Merkezi'nde üreticilerle görüştü. Topbaş burada yaptığı konuşmada, "Amacımız Ödemiş'ten yalnızca çiçek almak değil, Ödemiş'teki süs bitkilerini dünya pazarlarına taşımak. Bayındır'da 1 milyon çiçek temin edilemedi ama sonraki aşamalarda bir üretici 10 milyon çiçeği üretmeyi başardı ve emeğinin karşılığını aldı. Biz bir markayız üreticinin malını dünya pazarlarına pazarlıyoruz" dedi.

ÇİÇEK ALAMADAN AYRILDI

Topbaş ile çiçekçiler arasında anlaşma sağlanamamasının ardından Salı Pazar'ında yapılacak miting meydanına geçildi. Miting alanında Ak Parti 2'inci Bölge Milletvekili adayları toplu olarak sahnede halkı selamlarken Ödemişli milletvekili adayı Müjde Özkumova, Küçük Menderes Havzası'na layık olmak için elinden geleni yapacağını dile getirdi.

KÜÇÜK MENDERES HAVZASI GIDA AMBARI OLACAK

Milletvekili adaylarının tanıtımından sonra söz alan Binali Yıldırım, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisini Küçük Menderes Havzası'nın gıda ambarı yapılacağı müjdesini vermek için gönderdiğini belirterek, "Faizleri yüzde 70'lerden yüzde 5'lere indirdik. Merkez Bankası'nı talan etmişlerdi, şu anda 90 milyar dolarımız var. 15 bin kilometre bölünmüş yol yaptık. Havayolunu halkın yolu yaptık. İnternette Türkiye'yi Avrupa'nın 5'inci ülkesi yaptık. Küçük Menderes Bölgesi'ni de çıkmaz sokak olmaktan kurtaracağız. Bölünmüş yollarla Beydağ, Kiraz, Ödemiş, Bayındır İzmir'e bağlanacak. Ödemiş'ten Kiraz'a demiryolu yapılacak" dedi.

Mitingden sonra ünlü sanatçı Muazzez Ersoy sevenleriyle buluştu. Konser esnasında Ersoy'un yanına giden Binali Yıldırım, Kadir Topbaş ve beraberindekiler Ersoy'un isteğiyle "Beraber yürüdük biz bu yollarda" şarkısını söyledi. Konserin ardından katılımcılar alandan ayrıldı. - İzmir / Ödemis

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Politika Güncel Haberler

MGK sonrası 7 maddelik bildiri: Irak ve Suriye'de terör örgütleri tüm unsurlarıyla bertaraf edilecek

MGK sonrası 7 maddelik bildiri: Irak ve Suriye'de terör örgütleri tüm unsurlarıyla bertaraf edilecek

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Meclis'te görüştü

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Meclis'te görüştü

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title