Haberler

Bayramlaşma programında dikkat çeken detay! 4'ünün de listesinde bir partiye yer verilmedi

Güncelleme:

Siyasi partilerin Kurban Bayramı dolayısıyla yapacakları bayramlaşma programları belli oldu. Buna göre, bayramın ikinci gününde yapılması planlanan bayramlaşma ziyaretlerinde, sığınmacılara karşı çıkışlarıyla bilinen Ümit Özdağ'ın Zafer Partisi ile Meclis'te grubu olan 4 parti bayramlaşmayacak. AK Parti, CHP, MHP ve İYİ Parti, Zafer Partisi'ne bayram ziyareti gerçekleştirmeyecek.

9 Temmuz'da başlayacak olan Kurban Bayramı için siyasi partiler de hazırlıklarını tamamladı. Partiler arası bayramlaşmaların yüz yüze yapılması planlanıyor.

4 PARTİ ZAFER PARTİSİ İLE BAYRAMLAŞMAYACAK

Siyasi partiler bayramlaşma programlarında bazı partilere yer vermedi. Ümit Özdağ'ın genel başkanlığını yürüttüğü Zafer Partisi ile TBMM'de grubu olan Ak Parti, Mhp, CHP ve İYİ Parti bayramlaşmayacak. 8 parti ile bayramlaşacak olan Mhp'nin listesinde HDP'nin yanı sıra İYİ Parti ve Zafer Partisi de bulunmuyor. 17 partiyle bayramlaşacak olan CHP ise Zafer Partisi, HÜDAPAR, Merkez Parti, Milli Yol Partisi'yle bayramlaşmayacak.

AK PARTİ, GELECEK PARTİSİ VE DEVA'YA BAYRAM ZİYARETİ YAPMAYACAK

Ak Parti'de ilk bayramlaşma 09.30'da CHP'yi ziyaret ve kabulle başlayacak, Mhp, Hür Dava, Saadet Partisi ve diğer partilerle devam edecek. Ak Parti, partiden istifa ederek yeni parti kuran Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu'nun partilerin bayram ziyareti gerçekleştirmeyecek. AK Parti ayrıca HDP ve Zafer Partisi ile de bayramlaşmayacak.

Bayramlaşma programında dikkat çeken detay! 4'ünün de listesinde bir partiye yer verilmedi


AK Parti, CHP, MHP ve İYİ Parti'nin ziyaret edeceği partiler şöyle:

AK Parti: CHP, MHP, HÜDAPAR, Saadet Partisi, BBP, DSP, Demokrat Parti, İYİ Parti, Vatan Partisi, Anavatan Partisi ve Yeniden Refah Partisi.

CHP: DSP, Vatan Partisi, HDP, İYİ Parti, BBP, DP, MHP, Saadet Partisi, Anavatan Partisi, Genç Parti, DEVA, Gelecek Partisi, Yeniden Refah Partisi, BTP, TDP ve Memleket Partisi.

MHP: DSP, AK Parti, BBP, TDP, Yeniden Refah Partisi, Saadet Partisi, CHP ve Memleket Partisi.

İYİ Parti: TDP, Saadet Partisi, DP, CHP, Milli Yol Partisi, AK Parti, DSP, Gelecek Partisi, DEVA, Anavatan Partisi, Yeniden Refah Partisi, Genç Parti, HÜDAPAR , BTP, Memleket Partisi ve Merkez Parti.

BAYRAMLAŞMA HEYETLERİNDE KİMLER BULUNUYOR?

AK Parti'nin kabul heyetinde, Genel Başkan Yardımcısı Özlem Zengin başkanlığında, Ankara Milletvekili Orhan Yegin, Kadın Kolları MYK üyesi Ayten Aydın, Gençlik Kolları MYK üyesi Osman Ertuğrul Yörük, ziyaret heyetinde ise MKYK Üyesi Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, MKYK üyesi Ankara Milletvekili Lütfiye Selva Çam, Kadın Kolları MYK üyesi Ayten Aydın Reşide Yüksel ve Gençlik Kolları MYK üyesi Zeynep Şahin bulunuyor.

CHP'NİN KABUL HEYETİ

CHP'nin kabul heyeti Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü, Kadın Kolları Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Necla Kaçan, Gençlik Kolları Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Uygar Elitoğ'dan, ziyaret heyeti ise Parti Meclisi üyeleri Pınar Uzun ve Deniz Demir, Kadın Kolları Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Aliye Ersever, Gençlik Kolları Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Dilara Şule Dalbudak'dan oluşuyor.

MHP'NİN KABUL HEYETİ

MHP'nin kabul heyetinde Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, MYK Üyesi Necmi Yıldırım ve Genel Başkan Danışmanı Merve Menekşe, ziyaret heyetinde ise Genel Sekreter Yardımcısı Bahadır Bumin Özarslan, MYK üyesi Deniz Depboylu ve MYK üyesi Fatih Çetinkaya yer alıyor.

İYİ PARTİ'NİN KABUL HEYETİ

İYİ Parti'nin kabul heyeti Seçim İşleri Başkanı Şenol Sunat, GİK üyesi Mehmet Arslan, Gençlik Politikaları Başkanlığı Çevre ve Ekoloji Politikaları MYK Başkanı Merve İnan'dan, ziyaret heyeti Eğitim Politikaları Başkanı Sevinç Atabay, Ankara Milletvekili Ayhan Altıntaş, Genç Teşkilatlanmadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Onur Hondoroğlu'ndan oluşuyor.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Kurban Bayramı İYİ Parti AK Parti MHP Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Bakmadan Geçme

Astrolog şampiyonluk tahminleri 2024! Astrologlar Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak diyor? Milli yasta bankalar açık mı? 21 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Cüneyd öldü mü, intihar mı etti? Kızıl Goncalar Cüneyd diziden ayrıldı mı? 21 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 21 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

500

Yorumlar (4)

mehmet kar:

Zafer partisi sari muhalefet in akpli yuzunu ortaya koydu...yaziklar olsun

11
6
yanıtYanıtla
by nokta :

sonra biri çıkıp bana hdp chp kanka değil demesin

5
3
yanıtYanıtla
ender türk :

çokta tınn, biz kutlarız

1
1
yanıtYanıtla
kadir helvacı:

dünya üzerindeki bütün yardımlar niye ortadoğuya gidiyor bolluk bereket olması gerekmez mi ne kadar hoca varsa orada

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title