Haberler

AK Parti Bulancak İlçe Başkanı Seçim Hazırlıklarını Sürdürüyor

Güncelleme:

AK Parti Bulancak İlçe Başkanı Necati Yıldırım, 31 Mart 2024'te yapılacak mahalli idareler seçimi için çalışmalara devam ettiklerini söyledi. Yıldırım, Seçim Koordinasyon Merkezi'nin Başkanlığına Mikdat Aydın'ın getirildiğini belirtti ve Bulancak'ta AK Parti belediyeciliğini daha yukarıya taşımak için çalışmaların sürdürüleceğini ifade etti.

Ak Parti Bulancak İlçe Başkanı Necati Yıldırım, 31 Mart 2024'te yapılacak mahalli idareler seçimi için çalışmalara devam ettiklerini söyledi.

Yıldırım, gazetecilere, oluşturdukları Seçim Koordinasyon Merkezinin Başkanlığına Mikdat Aydın'ın getirildiğini belirtti.

Seçim hazırlıklarını sürdürdüklerine dikkati çeken Yıldırım, şunları kaydetti:

"Genel merkezimiz tarafından Bulancak adayımız açıklandığı ilk andan itibaren çalışmalarımıza hız vererek sahada etkin bir şekilde seçim propagandasına başlamak istiyoruz. Bulancak'ta yaklaşık 20 yıldır devam eden AK Parti belediyeciliğini daha yukarıya taşımak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz."

Kaynak: AA / Politika

Necati Yıldırım Bulancak AK Parti Aydın Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title