Haberler

Ahmet Reyiz Yılmaz: "Koray Aydın'a Yüce Divan Tuzağını Bahçeli Kurdu"

Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi eleştirerek, “Koray Aydın’a yüce divan tuzağını Bahçeli kurdu” iddiasında bulundu.

Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi eleştirerek, " Koray Aydın'a yüce divan tuzağını Bahçeli kurdu" iddiasında bulundu.

Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, yazılı bir açıklama yaptı. Yılmaz yaptığı açıklamada MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi eleştirerek, " Koray Aydın'a yüce divan tuzağını Bahçeli kurdu" iddiasında bulundu. Yılmaz yaptığı açıklamanın devamın, "Tek hedef 2002 de değişim için tek aday olan Koray Aydın'ın Genel Başkanlığını engellemekti. 3 Kasım 2002 seçimlerinde AK Parti'nin iktidara gelişi planlanmakla kalmadı aynı zaman da MHP içerisinde oluşabilecek tüm dengeler de planlanmıştı. Buna göre Bahçeli karşısında tek aday olan dönemin Bayındırlık ve iskan Bakanı sayın Koray Aydın MHP içersin de tek ve mutlak Genel Başkan adayı idi. Bu durum Bahçeli ve onu orada tutmak isteyenler tarafından da biliniyordu ve senaryo yazılarak seçim sonrası baraj altında kalan MHP içerisinde değişimin engellenmesi için Koray Aydın üzerinde Bahçeli tarafından yüce divan operasyonu planlandı" ifadesini kullandı.

Yılmaz, "Türkiye de Yüce divana gidip 11-0 haklı çıkan sayın Koray aydın dışında dürüst bir başka siyasetçi olmadığı gibi dünya siyaset tarihinde de örnek teşkil edecek bir erdem ve ilahi sabrı göstermeyi başarmış yegane şahsiyet olmayı da becermiştir. Şimdi o gün MHP içinde değişimi engelleyerek milliyetçi iradenin iktidarını engelleyenler Allah'ın en ağır tokadı ile karşı karşıya kalacaklardır. Türk milliyetçi ve ülkücü hareketi için yeniden yazılmaktadır. MHP Delegelerinin omuzlarında 5000 yıllık bir tarihi sorumluluk vardır. Türk milletinin, Allah'ın dini İslam'ın sorumluluğu vardır. Bu sefer tarihi ters yüz ederek irade bir sel olup hain iradeleri ayaklar altına almalıdırlar" diye konuştu.

"BU İŞGAL BİTECEK BAHÇELİ GİDECEK. DEĞİŞİM KORAY AYDIN'LA GERÇEKLEŞECEK"

Ahmet Reyiz Yılmaz, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Milliyetçi hareketin başlangıçtan günümüze dertlerini sıkıntılarını bilen bu hareketin kuruluşunda çimento olan Koray Aydın bu hareketin iktidarı önündeki en büyük engelleri de en iyi bilen kişidir. Bu işgali yıkmak delegenin hareketi değişimle beraber iktidara taşımak Koray Aydın Genel Başkanlığında kurulacak yeni yönetimin işi olacaktır." - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Ahmet Reyiz Yılmaz Devlet Bahçeli Koray Aydın Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

Hasan turgut:

Bahçeli yapar

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title