Haberler

Polisler Öğrencilere Amasya'yı Gezdirdi

Amasya Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şubesi’nin Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı kapsamında uyguladığı ‘Birlikte Güvendeyiz’ projesi kapsamında Taşova ve Suluova ilçelerinden davet edilen 50 öğrenci beraberindeki polislerle birlikte şehir merkezindeki tarihi mekanları dolaştı.

Amasya Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şubesi'nin Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı kapsamında uyguladığı 'Birlikte Güvendeyiz' projesi kapsamında Taşova ve Suluova ilçelerinden davet edilen 50 öğrenci beraberindeki polislerle birlikte şehir merkezindeki tarihi mekanları dolaştı.

Bugüne kadar 411 öğrencinin proje kapsamında davet edildiklerini ve Emniyet Müdürlüğü'nün değişik birimlerinin gezdirildiğini anlatan Toplum Destek Polislik Şubesi yetkilileri projenin dezavantajlı toplum kesimlerinin sosyal ve kültürel etkinliklere katılımlarına imkan sağlamak, bedensel, ruhsal ve kültürel gelişimlerini sağlamak, topluma faydalı bireyler olarak yetişmelerine katkıda bulunmayı amaçladığını belirttiler.

Konuk öğrenci ve öğretmenlerine Polisevi'nde öğle yemeği veren Amasya Emniyet Müdürü Mehmet Artunay da, Amasya Emniyet Müdürlüğü'nün sosyal projeler uygulamaya devam edeceğini belirtti.

Yemeğe, Emniyet Müdür Yardımcısı Mustafa Yılmaz ile Toplum Destekli Polislik Şubesi Müdürü Aziz Batmaz da katıldı. - AMASYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Suluova Taşova Amasya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title