Haberler

Polisi Arayıp "Oğlumu Öldürdüm" Diyen Baba İçin Ağırlaştırılmış Müebbet İsteniyor

Güncelleme:

Kartal'da 5 yaşındaki oğlunu boğarak öldürüp intihara teşebbüs eden baba hakkında, "Tasarlayarak kasten öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı.

İstanbul Kartal'da 5 yaşındaki oğlunu boğarak öldürüp intihara teşebbüs eden baba Yıldırım Tokat hakkında, "Tasarlayarak kasten öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı.

POLİSİ ARADI, OĞLUNU ÖLDÜRDÜĞÜNÜ SÖYLEDİ

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, baba Yıldırım Tokat'ın 19 Mayıs 2016 tarihinde evindeyken polis merkezini arayarak oğlunu boğarak öldürdüğünü ve kendisinin de yaralı olduğunu söyleyerek telefonu kapatması üzerine polislerin eve gittiği anlatıldı. Polis ekiplerinin eve girmesi üzerine bir kişinin kan revan bir şekilde yerde yattığının görüldüğü belirtilen iddianamede, evde yapılan kontrolde bir yatakta 4-5 yaşlarında bir çocuğun hareketsiz bir şekilde yattığı, üzerinde kıyafet bulunmadığı ve çocuğun hayatını kaybettiğinin anlaşıldığı anlatıldı.

EVİN HER YERİNDE KAN İZLERİ

Evde yapılan diğer kontrollerde boş bira şişeleri, banyo, tuvalet, giriş, antre, televizyon odası, yatak odasının duvarlar dahil olmak üzere kan izlerinin bulunduğu aktarılan iddianamede, baba Yıldırım Tokat'ın hastaneye kaldırıldığı belirtildi. İddianamede, baba Tokat'ın alınan ifadesinde, olay günü alkollü olduğunu ve oğlunu boğarak öldürdüğünü hatırladığını söylediği, kendini öldürmeye çalıştığını ama beceremeyeceğini anladığı için polisi aradığını belirttiği anlatıldı.

CEZAİ SORUMLULUĞU TAM

Yıldırım Tokat hakkında Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden verilen raporda işlediği iddia edilen suç sırasında kişide ceza sorumluluğunu etkileyecek nitelikte akıl hastalığı ya da zayıflığı olmadığı belirtilen iddianamede, Tokat'ın ceza sorumluluğunun tam olduğu yönünde görüş bildirildiği aktarıldı.

AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET HAPİS İSTEMİ

Olay günü tutuklanarak cezaevine gönderilen Yıldırım Tokat'ın antidepresan ve içki içtikten sonra öz çocuğu Çağatay Tokat'ı boğarak öldürdüğü belirtilen iddianamede, Tokat'ın "Çocuğa ya da beden veya ruh bakımından kendisini savunamayacak durumda bulunan kişiye karşı, tasarlayarak kasten öldürme" suçunu işlediği belirtildi. Ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle hakkında dava açılan Yıldırım Tokat'ın yargılanmasına önümüzdeki günlerde Anadolu 9. Ağır Ceza Mahkemesi'nde başlanacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Başsavcılığı 19 Mayıs Kartal Tokat 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur? Amedspor - Menemenspor CANLI İZLE! Amedspor - Menemenspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title