Haberler

Polis Teşkilatının Kuruluşunun 169. Yıl Dönümü

Polis teşkilatının 169. kuruluş yıl dönümü, Pazar'da törenle kutlandı.

Polis teşkilatının 169. kuruluş yıl dönümü, Pazar'da törenle kutlandı.

Meydan Parkı'ndaki Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törene, Kaymakam Selçuk Aslan, İlçe Garnizon Komutanı Yüzbaşı Ömer Kodoman, Belediye Başkanı Ahmet Basa, İlçe Emniyet Müdürü Güngör Kaptan, Pazar Hava Radar Komutanı Üsteğmen Mustafa Çelik, kamu kurum ve kuruluşlarının amirleri, siyasi parti temsilcileri, vatandaşlar ile polisler katıldı.

Atatürk Anıtı'na çelenk sunan Emniyet Müdürü Kaptan, polisin şu anda saygın yerini almış olmanın gururunu taşıdığını ifade ederek, "Türk polisi, çağdaş ülkelerin kullandığı araç, gereç ve yöntemleri kullanmayı kendine amaç edinmiş, dünyada ortaya çıkan gelişmelere paralel olarak milletimizin değişen beklentilerine cevap vermek için sürekli kendini yenilemiştir. Uygulamaya konulan yeni güvenlik politikalarının başarıya ulaşmasının temel anahtarı halkıyla bütünleşmiş, eleştiriye açık, şeffaf ve yenilikçi bir emniyet teşkilatının varlığıdır. Polisimiz bu yaklaşımla eğitim ve öğrenimi tamamlamakta, projeler üreterek kendini yenilemekte ve uygulamaya koymaktadır" dedi.

Kaymakam Aslan ise yaşı 169 olmasına rağmen günden güne gençleşen Türk polis teşkilatının, aynı zamanda geliştiğini de söyledi.

Polis ve öğrencilerin şiirler okuduğu tören, gün dolayısıyla düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesiyle sona erdi.

Tören sonrası Emniyet Müdürlüğünce hizmet binası lokalinde tebrikler kabul edildi. - Rize

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Çelik Selçuk Aslan Ahmet Basa Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title