Haberler

Safranbolu'da Polis Haftası Nedeniyle Tören Düzenlendi

Polis Teşkilatının 169. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Safranbolu'da tören düzenlendi.

Polis teşkilatının 169. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Safranbolu'da tören düzenlendi.

Misak-ı Milli Meydanı'nda düzenlenen törende İlçe Emniyet Müdürü Erol Beşe Atatürk Anıtı'na çelenk sundu, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Beşe, yaptığı konuşmada, polislerin sorumluluğunun bilinciyle büyük bir özveri içerisinde bütün gücüyle çalıştığın söyledi.

Güvenlik hizmetlerini mesai gözetmeden, fedakarca yerine getiren polis teşkilatının hukukun üstünlüğünün korunması ve insan haklarının gözetilmesi noktasında son derece dikkatli hareket ettiğini ifade eden Beşe, "Gelişen ve değişen şartlara uyumlu, teknolojinin sonuna kadar kullanıldığı çok iyi eğitilmiş kadrolarla sürekli yenilik içerisinde olan polis teşkilatımız suçla mücadele anlayışını da yeniden tanımlamak suretiyle stratejilerini daha suç oluşmadan engellemesi üzerine geliştirmektedir" ifadesini kullandı.

Törenin ardından Beşe tebrikleri kabul etti, görevlerinde başarılı olan personele Safranbolu Kaymakam Vekili Tolga Özdemir, Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy, Safranbolu Cumhuriyet Savcısı Kenan Göksu, Safranbolu Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ahmet Gürbüz tarafından başarı belgeleri verdi. - Karabük

Kaynak: AA / Yerel

Polis Haftası Safranbolu Erol Beşe Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title