Haberler

Polis Teşkilatının 168. Kuruluş Yılı

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 168.yıl dönümü Sultandağı ilçesinde çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 168. yıl dönümü Sultandağı ilçesinde çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Anıt Meydanı'nda düzenlenen törende konuşan İlçe Emniyet Amiri Hasan Çelik, Türk halkının sevgi ve güvenini kazanmış demokratik hukuk devletinin, Atatürk ilke ve inkılaplarının laik Cumhuriyetin teminatı olan Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 168'nci yılını kutlamalarının haklı gururunu yaşadıklarını söyledi.

Türk polisinin Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı insan haklarına saygılı, demokratik, laik ve sosyal hukuk devletinin önemli bir kurumu olmanın gururu ve bilinci içerisinde görevini en iyi şekilde yaptığını ifade eden Çelik, polisin olayları önlemesi suçluların yakalanabilmesinde halk desteğinin çok önemli olduğunu vatandaşların Türk polisine güvenmelerini ve yardımlarını esirgememeleri gerektiğini kaydetti.

Törene, Sultandağı Belediye Başkanı Osman Acar, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Selim Şirin, Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amiri Ayhan Değerli, Yeşilçiftlik Belediye Başkanı Zekeriya Ölmez, Yakasenek Belediye Başkanı Asım Altun, AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Gencer, CHP İlçe Başkanı Mustafa Başol, Ziraat Odası Başkanı Hasan Dinç, kamu kurum kuruluş temsilcileri ve öğrenciler katıldı. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Hasan Çelik Sultandağı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title