Haberler

Polis, Meslektaşını Isıran Kurt Köpeğini Vurdu

Güncelleme:

Adana'da bir olaya müdahale eden polis, kendisine saldıran kurt köpeğini beylik tabancasıyla vurarak durdurdu.

Müteahhit ile yaptığı inşaatın yanındaki evin sahibi arasındaki tartışmaya müdahale eden polis, kendilerine saldırtılarak meslektaşını ısıran köpeği tabancasıyla vurdu.

Alınan bilgiye göre, merkez Seyhan ilçesi Pınar Mahallesi'nde müteahhit S.T, inşaatı devam eden binanın çevre duvarının, bitişik evde yaşayanlar tarafından yıkılmaya çalışıldığı ve can güvenliğinin olmadığı yönünde polise şikayette bulundu.

İnşaat alanına gelen polis ekipleri, duvarı yıkmak istediği öne sürülen C.S ile görüştü. Müteahhit ile tartışmayı sürdüren C.S, taraf tuttukları iddiasıyla Alman çoban köpeğini polis ekiplerine saldırttı. Polis memurlarından İ.A'yı  bacağından ve elinden ısıran köpek, meslektaşını kurtarmak isteyen başka bir polis tarafından vurularak öldürüldü.

Köpeğin saldırısı sonucu yaralanan İ.A, ambulansla Adana Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Köpeğin sahibi C.S, gözaltına alınarak, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Kaynak: AA / Yerel

Seyhan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title