Haberler

Polis Haftası Burdur'da da Kutlandı.

Polis Haftası Burdur'da da çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Polis Haftası Burdur'da da çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Bu ay başında Polis Ormanı'na fidan dikimi ile başlayan Polis Haftası Etkinlikleri, Burdur Cumhuriyet Meydanında bugün yapılan törenle sona erdi.

Tören, Burdur İl Emniyet Müdürü Celal Aydoğan'ın Atatürk Anıtına çelenk koymasıyla başladı.

Tören'e Burdur Valisi Süleyman Tapsız, Garnizon Komutanı Piy. Kd. Alb. Cengiz Özen, Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya, Cumhuriyet Savcısı Murat Karakaya, Askeri ve Mülki Erkan, Siyasi partilerin başkan ve temsilcileri, sivil toplum örgütlerinin başkan ve temsilcileri, vatandaşlar, öğrenciler, polisler katıldılar.

Törende konuşan Burdur İl Emniyet Müdürü Celal Aydoğan, 10 nisan 1845 tarihinde temelleri atılan Polis teşkilatının bugüne kadar olan sürecini anlattıktan sonra "Polisiye tedbirlerin yanısıra, önleyici polislik hizmetleri doğrultusunda suç meydana gelmeden öncede önleme çalışmalarımız devam etmektedir" dedi.

Aydoğan şöyle dedi:

"Yaptığımız çalışmalarda suçu önleme adına vatandaşlarımızın verdiği destekten alınan önlemlerin kabul gördüğünü büyük bir mutlulukla takip etmekteyiz. başarımız halkımızın verdiği desteklere ve teşkilatımıza duyduğu güvene paralel olarak daha da artacaktır. Burdur Emniyet Müdürlüğü olarak yenilikleri takip etmek ve kısa sürede adapte olmak üzere proje ve eğitim faaliyetlerine büyük önem vermekteyiz. geçmiş yıllardan itibaren suç ve suçlularla daha verimli, doğru ve bilinçli bir şekilde mücadele etmek için pek çok önleyici ve sosyal projeyi uygulamaya koyduk. "

Vali Süleyman Tapsız da, Burdur Polisi'ne duyarlı çalışmaları dolayısıyla teşekkür ettiğini belirtti.

Burdur Emniyetine katkı sağlayan işadamlarına plaket ve teşekkür belgeleri ile Polis Amca Satranç Turnuvasında dereceye giren miniklere kupa ve hediyeleri verildi öğrenciler halkoyunları gösterileri sundu.

-KaramanLI'DA DA KUTLAMA-

Polis teşkilatının 166. yıldönümü Karamanlı'da da coşkuyla kutlandı.

Sabah erken saatlerde başlayan kutlamalarda, ilçe emniyet amirliği tarafından araç konvoyu oluşturularak şehir turu atıldı.

Ardından tören alanına çelenk konularak, ilçe emniyet amiri Ahmet Demir tarafından günün önemiyle ilgili konuşma yapıldı.

Demir konuşmasında Karamanlı halkına seslenerek: "Polisin olayları önlemesi ve suçluların yakalanmasında halk desteğinin ne kadar önemli olduğu unutulmamalıdır. Karamanlı'nın huzur ve güvenliği için lütfen bizlere güvenin ve her konuda desteklerini esirgemeyin" dedi.

Tören sonrası polis binasında kokteyl düzenlendi.

- BURDUR

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title