Haberler

Polis Eşlerinden Özverili Anneler Etkinliği

Polis Eşleri Kaynaşma Yardımlaşma Derneği (PEKAY) Malatya Şubesi ile Malatya Emniyet Müdürlüğü Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğünce, engelli çocukları olan polis eşleri için "Özverili Anneler" etkinliği düzenlendi.

Polis Eşleri Kaynaşma Yardımlaşma Derneği (PEKAY) Malatya Şubesi ile Malatya Emniyet Müdürlüğü Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğünce, engelli çocukları olan polis eşleri için "Özverili Anneler" etkinliği düzenlendi.

PEKAY Şube Başkanı Kadriye Urhal, polisevindeki etkinlikte yaptığı konuşmada, engelli annesi olmanın sözlerle anlatılamayacak bir durum olduğunu belirterek, annelerin hayatları boyunca kendilerinden önce engelli çocuklarını düşündüklerini söyledi.

Engelli çocukları olanları "elleri öpülesi anneler" olarak nitelendiren Urhal, engelli annelerine bir nebze olsun katkıda bulunmak, güzel vakit geçirmelerini sağlamak adına böyle bir etkinlik düzenlediklerini kaydetti.

Programa konuk olarak katılan İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Psikiyatri Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Süheyla Ünal ise kendisinin de bir engelli olduğunu dile getirerek, şu an geldiği yeri kendisini mücadeleye zorlayan engeline borçlu olduğunu anlattı.

Engelli bir çocuk yetiştirmenin uzun soluklu bir maraton olduğunu belirten Ünal, annelerin bu noktada çok iyi destek almaları gerektiğini, bu noktada kendilerine danışabileceklerini söyledi.

İnönü Üniversitesi Özel Eğitim Bölümü Araştırma Görevlisi Ceyhun Servi de annelerin engelli çocuklarının eğitimi konularında dikkat etmeleri gereken konuları anlattı.

Konuşmaların ardından Ünal ile Servi engelli annelerinin sorularını yanıtladı.

Kadriye Urhal, Ünal ile Servi'ye plaket ve çiçek, engelli annelerine de hediyeler verdi. - Malatya

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı?
500

Yorumlar (1)

perihan gür:

Kadriye hanım benim cok kıymetli bir öğretmenim. Kendisiyle 1 yillik bir beraberligimiz oldu ve bundan ötürü tanisma firsati buldum. Bilgili ve cok yönlü özelliğinden dolayi kendisine minnettarım, keske tum egitimciler sizin gibi olabilse.. Yaptiginiz cogu etkinliği takip ediyor ve minnet duyuyorum. Sevgilerle..

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title