Haberler

Polis Eşleri ile Bozyazılı Kadınlar Bir Araya Geldi

Polis Eşleri Kaynaşma ve Yardımlaşma Derneği (PEKAY) Mersin Şubesi’nin düzenlediği etkinlikte, polis eşleri ve Bozyazılı kadınlar bir araya geldi.

Polis Eşleri Kaynaşma ve Yardımlaşma Derneği (PEKAY) Mersin Şubesi'nin düzenlediği etkinlikte, polis eşleri ve Bozyazılı kadınlar bir araya geldi.

Bozyazı İlçe Emniyet Müdürü İsrafil Ergün'ün eşi Serpil Ergün öncülüğünde ilçedeki polislerin katkılarıyla, üniversitede okuyan şehit ve gazi polis çocukları yararına çay partisi düzenlendi. Bozyazı Öğretmenevinde düzenlenen etkinliğe, İlçe Emniyet Müdürü Ergün'ün eşi Serpil Ergün, Anamur, Aydıncık, Mut ilçe emniyet müdür eşleri ve İl Emniyet Müdür yardımcısı eşleri ve Bozyazı İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli bayan polis memurları, polis eşleri ile çok sayıda Bozyazılı kadın katıldı.

Serpil Ergün, etkinlikten elde edilen gelirle şehit ve gazi polislerin çocuklarına burs verildiğini, etkinliğe katılarak kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti. Ergün, "Vatanımız için canlarını feda eden tüm aziz şehitlerimizi rahmetle anarken, gazilerimize de şükranlarımı ifade etmek isterim. Bu etkinlikten elde edeceğimiz gelir çok anlamlı yere gidecek. Tekrardan emeği geçen ve katılan herkese teşekkür ederim" dedi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bozyazı Mersin Yerel Haberler

title