Haberler

Polat: "Gençlerimiz, Geleceğe Umutla Bakarak, Çözüm Üretmeli"

Akil Gençlik Platformu ziyaretinde konuşan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Geleceğe umutla bakan, sorunları kavga etmeden, konuşarak, çözüm üreterek, sonuçlandırmaktan yana olan gençlik bu ülkeyi çok daha ileri seviyeye çıkartacaktır” dedi.

Akil Gençlik Platformu ziyaretinde konuşan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, "Geleceğe umutla bakan, sorunları kavga etmeden, konuşarak, çözüm üreterek, sonuçlandırmaktan yana olan gençlik bu ülkeyi çok daha ileri seviyeye çıkartacaktır" dedi.

Türkiye'nin 81 ilin de olduğu gibi Malatya'da faaliyetlerine hız veren Akil Gençlik Platformu üyeleri, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ile kısa süre görüştü. Çözüm Sürecine katkı sağlamak adına oluşturulan ve Başkanlığını Büşra Tomo'nun yaptığı Akil Gençlik Platformu üyeleri, ziyaret sırasında yaptıkları çalışmalar hakkında Başkan Polat'a detaylı bilgiler verdi.

Çözüm Süreci gibi hassas bir konuya oldukça duyarlı yaklaşan ve tamamı gençlerden kurulu olan platform heyetini kutlayan Başkan Polat, "AK Parti'nin başlatmış olduğu ve yıllardır ülkenin en büyük sorununun doğru bir metotla aşılmasını sağlamak adına başlatılan 'Çözüm Süreci' aksamadan yürütülmelidir. Bu projenin güzel bir şekilde sona ermesi için gençlere büyük önem düşüyor. Akil Gençlik Platformunun bu ziyareti bizi daha umutlandırmıştır. Geleceğe umutla bakan, sorunları kavga etmeden, konuşarak, çözüm üreterek sonuçlandırmaktan yana olan gençlik bu ülkeyi çok daha ileri seviyeye çıkartacaktır. Bizler sizlere inanıyoruz ve güveniyoruz. Çıktığınız bu yolda bizler sizleri sonuna kadar destekliyoruz. Elimizden gelen tüm katkıyı vermeye hazırız" dedi.

Akil Gençlik Platformunun Başkanlığını üstlenen Büşra Tomo ise, "Türkiye'nin 81 ilinde faaliyetlerde bulunan Akil Gençlik Platformunu Malatya'daki faaliyetlerine başladı. Akil Gençlik Platformu olarak çözüm sürecinin aksamadan yürütülmesi ve sonuna ulaşması için ziyaretlerde bulunup görüşlerimizi sunacağız. Yeşilyurt Belediye Başkanımız Hacı Uğur Polat bizi çok güzel ağırladı ve deneyimlerini bizimle paylaştı. Kendisi çok güzel hizmetler yapıyor, her türlü ortamda barış ve kardeşlik mesajları veriyor. Çözüm sürecinin böyle yaklaşımlara fazlasıyla ihtiyacı var. Başkanımıza bizi ağırladığı ve fikirlerini paylaştığı için çok teşekkür ediyoruz" ifadelerine yer verdi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hacı Uğur Polat Yeşilyurt Türkiye Malatya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu? Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title