Haberler

Polat: Derbiyi Kaybeden Büyük Yara Alır

Polat, Derbi Maça İlişkin, "Kazanan Büyük Avantaj Sağlayacaktır. Kaybeden Zirve Yarışında Büyük Yara Alır' Dedi.

Galatasaray Başkanı Adnan Polat, Fenerbahçe ile yapacakları derbi maça ilişkin, "Kazanan büyük avantaj sağlayacaktır. Kaybeden zirve yarışında büyük yara alır' dedi.

Bursaspor'un çıkışının hatırlatılması üzerine Polat, ''Bu konulara fazla girmek istemiyorum, fakat derbi maçta iki takımın da kaybetmeye tahammülü yok'' dedi.

Polat, Özhan Canaydın'ın vefatı sonrası Fenerbahçe Kulübü'nün tutumunu da överek, ''Özhan Bey'in rahmetli olmasının ardından, Fenerbahçe Kulubü, camia olarak büyük jestte bulundu. Bayraklarını yarıya indirdiler. Onlara çok teşekkür ediyoruz. Rekabette birbirimizi kırıp geçiriyoruz, ama ebedi dostluğu herkese gösterdiler. Onları Ali Sami Yen Stadı'nda çok iyi ağırlayacağız'' diye konuştu.

Cumartesi günü yapılacak seçimler için ise Polat, ''Biz her zaman söylüyoruz. Bizim için her zaman oynanacak maç ve yarış önemlidir. Bu nedenle Cumartesi günü önce seçimimizi yapacağız. Kim kazanırsa kazansın, kazanan Galatasaray olacaktır. Ben olmazsam, diğer aday kazanırsa, bizim başkanımızdır. Ona hizmet etmekten onur duyarız'' ifadelerini kullandı.

Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard için, ''Rijkaard bir devrimdir'' ifadesini kullanan Polat, ''Bunu iyi anlamak lazım. Bunu belki yıllar sonra anlayacağız, Derwall'i şimdi anladığımız gibi'' dedi.

Başkan adayı Adnan Öztürk'e göndermede bulunarak, ''Duyuyorum, ayda birkaç kez gelecek bazı profesyonellerden bahsedip, Rijkaard'ın sözleşmesini gördükten sonra karar vereceklerini söylüyorlar. Görseler ne olacak ki?'' diyen Polat, ''Part time çalışacak profesyonellerden medet ummamalıyız. Bizim hocalarımız ve oyuncularımız dünya markalarıdır'' diye konuştu.

Galatasaray ile ilgili yeni dönemde birçok projeye daha imza atacaklarını ifade eden Polat, özellikle iletişimin önemine değinirken, tüm Galatasaraylılara ulaşılması gerektiğinin ve kulübe katkı sağlayacak projelerin hayata geçirilmesinin önemini vurguladı.

Gelecek 7 yıl içinde Florya Metin Oktay Tesisleri'ni boşaltarak, Büyükçekmece'de alınan araziye taşınmayı planladıklarını kaydeden Adnan Polat, ''Galatasaray futbolcuları, Türkiye'nin en pahalı arazisinde antrenman yapıyorlar ama biz o kadar zengin değiliz'' dedi, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde alınan araziye de turizm tesisi kurmayı hedeflediklerini bildirdi.

Kaynak: AA / Spor

Haberler

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin helikopteri düştü

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin helikopteri düştü

İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title