Haberler

Plato Veri Dağıtım Ticari Bütünlüğü'nün Satış İhalesi 8 Haziran'da

TMSF, Plato Veri Dağıtım Hizmetleri Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü 1 Milyon 596 Bin Dolar Muhammen Bedelle 8 Haziran'da Satışa Çıkaracak. Kapalı Zarf ve Açık Artırma Usullerinin Birlikte Uygulanması Suretiyle Gerçekleştirilecek İhaleye Katılmak İsteyenlerin 159 Bin 600 Dolar Teminatı 7 Haziran Günü Saat 17.00'ye Kadar Yatırması Gerecek.

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Plato Veri Dağıtım Hizmetleri Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü 1 milyon 596 bin dolar muhammen bedelle 8 Haziran'da saat 11.00'da satışa çıkaracak. İhale, kapalı zarf ve açık artırma usullerinin birlikte uygulanması suretiyle gerçekleştirilecek.

TMSF'nin Plato Veri Dağıtım Hizmetleri Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nün satışıyla ilgili ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre Plato Dağıtım Hizmetleri Ticari ve İktisadi Bütünlüğü, kapalı zarf ve açık artırma usullerinin birlikte uygulanması suretiyle cebri icra yoluyla haciz, rehin gibi yasal takyidatlardan ari olarak ihale şartnamesinde belirtilen kayıt ve şartlarla satışa çıkarılacak. 1 milyon 596 bin dolar muhammen bedelle satışı çıkarılan iktisadi bütünlük kapsamında, borçlu Plato Veri Dağıtım Hizmetleri'ne ait olup 6183 sayılı Amme Alacaklarının Tahsil Usulü Hakkında Kanun hükümleri uyarınca haczedilen ve faaliyetini sürdürmesi için gerekli olan menkuller, internet alan adı ile bu varlıkların feri veya mütemmim cüzü niteliğindeki sözleşmeler yer alacak.

İhaleye katılmak isteyenlerin 159 bin 600 dolar teminatı, şartnamede belirtilen idari zarfla verilecek diğer belgelerle birlikte 7 Haziran saat 17.00'a kadar satış komisyonuna teslim etmesi gerekecek. İhale 8 Haziran 2010 tarihinde saat 11.00'da Fon'un İstanbul'daki merkezinde gerçekleştirilecek. İhale kapalı zarfla verilen mali tekliflerin açılması ile başlayacak, açık artırmaya katılmaya hak kazananların listesi oluşturulduktan sonra, açık artırma aşamasına geçilecek. Kurul'un onayı ile sonuçlandırılacak. Kurul en yüksek teklifin muhammen bedelin altında kalması halinde açık artırma aşamasında en yüksek ilk üç teklifi veren mali teklif sahibi arasında ihaleye pazarlık usulü ile devam edilmesi kararı alabilecek. Teklifler peşin olarak dolar cinsinden verilecek. Kurul'un ihaleye pazarlık usulü ile devam edilmesine karar vermesi halinde pazarlık 11 Haziran 2010 tarihinde saat 14.00'da yapılacak.

-GEÇMİŞ DÖNEM BORÇLARI-

Yönetmeliğin geçmiş dönem borçlarıyla ilgili 25'inci maddesi kapsamına giren borçlar, Fon Kurulu tarafından onaylanma tarihine kadar yönetmelik doğrultusunda işlemlerin tekemmül ettirilmiş olması kaydıyla, ihale bedelinden ödenecek. İhale bedeli, ihale sonucunun ihaleyi kazanana bildirilmesini izleyerek "Kurul" onayında belirtilen süre içinde dolar cinsinden peşin olarak ödenecek. Satış komisyonunun şartnamede öngörülen süreleri ilan panosuna asmak suretiyle değiştirme hakkı saklı olacak. Plato Veri Dağıtım Hizmetleri Ticari ve İktisadi Bütünlüğü kapsamındaki aktif değer ve varlıklar üzerinde hak ve alacakları bulunanların, 3 Haziran tarihine kadar sıra cetveline esas bilgilerini satış komisyonuna bildirmeleri gerekecek. İhale ile ilgili diğer hususlar şartnamede yer alacak, ihale ile ilgili her türlü bilgi satış komisyonundan edinilebilecek. (ANKA)

(HGS/HF)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

Firari iş insanı Sezgin Baran Korkmaz: 2 ay sonra Türkiye'ye döneceğim

Firari iş insanı Sezgin Baran Korkmaz: 2 ay sonra Türkiye'ye döneceğim

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

Tokat'ta ihbar üzerine gidilen evde patlama: 5'i jandarma personeli 7 yaralı

Tokat'ta ihbar üzerine gidilen evde patlama: 5'i jandarma personeli 7 yaralı

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title