Haberler

Plaj Futbolu Edremit Etabı Final Turnuvası

Van’ın Edremit Belediyesi ile Türkiye Futbol Federasyonu ortaklığıyla düzenlenen Plaj Futbolu Edremit Etabı Final Turnuvası sona erdi.

Van'ın Edremit Belediyesi ile Türkiye Futbol Federasyonu ortaklığıyla düzenlenen Plaj Futbolu Edremit Etabı Final Turnuvası sona erdi.

Van Gölü sahilindeki Edremit ilçesinin Kıyıcak Mahallesi'nde düzenlenen turnuvanın final etabı bugün yapıldı. Turnuvanın ilk maçı Edremit Belediyespor ve Edremitspor arasında yapıldı. Karşılaşmayı Edremitspor 6-2 kazanarak finale yükseldi. İkinci maç ise Doğan Campingspor ve Erciş 1 Nisan Spor arasında oynandı. Bu karşılaşmayı da Erciş 1 Nisan Spor kazanarak finale yükseldi. Edremitspor ve Erciş 1 Nisan Spor, final maçı oynandı. Karşılaşmayı Erciş 1 Nisan Spor 6-2 kazanarak Antalya'nın Alanya ilçesinde düzenlenecek olan Türkiye Plaj Futbolu Şampiyonası'nda Edremit Belediyesi'ni temsil etme hakkını kazandı.

Final maçının ardından takımlara, hakemlere ve destekçilere kupa ve plaketleri takdim edildi. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Edremit Belediyesi Van Gölü Erciş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title