Haberler

'PKK Silahları Bırakmaya Hazır'

İnternet Sitesi La Presse.tn'in Haberine Göre PKK Silahları Bırakmaya Hazır.

"ABDULLAH ÖCALAN SERBEST KALIRSA SAVAŞ BİTER"

Abdullah Öcalan'ın kardeşi Osman Öcalan'ın yaptığı belirtilen açıklamalara göre savaş yoluyla Türkiye'nin güneydoğusunun otonomiye kavuşamayacağını anlayan terör örgütü PKK, elebaşları Abdullah Öcalan'ın serbest kalması şartıyla silahları bırakacak.

"Yapılan bu savaştan kimse galip çıkamayacak" dediği belirtilen Osman Öcalan, terör örgütü elebaşısı Abdullah Öcalan'ın hapishaneden çıkartılarak gözaltında tutulacak şekilde serbest bırakılması durumunda, Türkiye'deki terör sorununu 3 ila 5 ay gibi kısa bir zamanda biteceğini ve PKK saflarında buna kimsenin karşı çıkmayacağını ifade etti.

Engin AKGüRBüZ / LYON, (DHA)

PKK MÜHİMMATI ELE GEÇİRİLDİ

Terör örgütü PKK'dan kaçan bir terörist güvenlik güçlerine teslim oldu. Bu arada PKK'ya ait çok sayıda silah, mühimmat ve el yapımı mayın ele geçirildi.

Genelkurmay Başkanlığı'nın internet sitesinde yeralan bilgiye göre, bölücü terör örgütünden kaçan bir terörist, Bingöl'ün Genç İlçesi'nde güvenlik güçlerine teslim oldu.

Diyarbakır'ın Kulp İlçesi dağlık arazi kesiminde, bölücü terör örgütü mensuplarınca kullanılan 2 sığınak içerisinde; 1 adet jeneratör, 150 m kablo, 430 kg gıda maddesi ile muhtelif yaşam malzemesi bulundu.

Tunceli'nin Pülümür İlçesi dağlık arazi kesiminde, bölücü terör örgütü mensupları tarafından ikişer kilogram amonyum nitrat kullanılarak hazırlanmış 2 adet el yapımı mayın bulundu.

Bitlis'in Merkez İlçesi dağlık arazi kesiminde, bölücü terör örgütü mensupları tarafından döşenmiş 1 adet el yapımı mayın ele geçirildi.

Hakkâri'nin Yüksekova ile Şemdinli ilçelerinde dağlık arazi kesiminde, bölücü terör örgütü mensuplarına ait 1 adet el bombası, 4 adet RPG-7 roketatar mühimmatı bulundu.

Şırnak'ın Uludere İlçesi dağlık arazi kesiminde, bölücü terör örgütü mensupları tarafından 1 kg A-4 plastik patlayıcı kullanılarak hazırlanmış 1 adet el yapımı mayın ele geçirildi.

Ele geçirilen mühimmatlar imha edildi.(ANKA)

Kaynak: Haberler.Com / Dünya

Haberler

Yaşam belirtisi yok! İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazına ulaşıldı

Yaşam belirtisi yok! İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazına ulaşıldı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title