Haberler

Pişmaniye Festivaline Geri Sayım Başladı

Güncelleme:

İzmit Belediyesinin bu yıl 5.sini düzenlediği, Pişmaniye Festivali'nin başlamasına sayılı günler kaldı.

İzmit Belediyesi tarafından bu yıl 5. Si düzenlenen ve geçtiğimiz günlerde Bosna Hersek'te başlangıcı yapılan Pişmaniye Festivali'nin başlamasına sayılı günler kaldı. Her yıl renkli görüntülere sahne olan festival bu yıl 29-30 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Kocaeli Fuar Müdürlüğü ile ortaklaşa gerçekleştirdikleri Pişmaniye Festivali'nin hazırlıklarını tamamladıklarını ifade eden İzmit Belediyesi Kültür Müdürlüğü Yetkilileri, yaklaşık bir yıldır hazırlıkları süren festivalin İzmit'e keyifli bir iki gün yaşatacağına inandıklarını söylediler. Yetkililer tüm detaylar düşünülerek hazırlanan festivale İzmitlileri davet ettiler.

29 Haziran Cumartesi Günü Yürüyüş Yolu'nda gerçekleştirilecek pişmaniye çekimi ile başlayacak olan festivalde ilk gün Selçuk Balcı konser verecek. Kocaeli Fuarı'nda pişmaniye standlarının da açılışının yapılacağı ilk gün gökten hediye yağacak. Festival 30 Haziran Pazar günü Haluk Levent konseri ile son bulacak. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İzmit Belediyesi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title