Haberler

Piriştina: "Ceketimi Koysam Kazanırım Diyenleri Sandığa Gömeceğiz"

CHP Buca Adayı Levent Piriştina’nın Buca Koop Seçim Ofisi açılışı, mitinge dönüştü.

CHP Buca Adayı Levent Piriştina'nın Buca Koop Seçim Ofisi açılışı, mitinge dönüştü. Açılış öncesi AK Parti Hükümetİ karşıtı sloganlar atılırken bölge sakinleri genç başkan adayını bağrına bastı.

Seçim ofisi yakınında kurulan platform üzerinde konuşan Piriştina, partisine ve kendisine sahip çıkan Buca Koop sakinlerine teşekkür ederek, "30 Mart öncesi en güzel mesajı siz verdiniz. Bu meydanı dolduran ve balkonlarından bizi selamlayan Buca Koop sakinleri, ülkeyi soyanlara ne kadar duyarlı olduğumuzu gösterdiniz. Biz Başbakan'dan değil, halktan talimat alırız. Sizlerden talimat alırız. 'Ceketimi koysam kazanırım' diyenleri ve 15 yıl bu ilçede görev yapmasına rağmen imar ve benzeri sorunları çözmeyenleri bu seçimde desteğinizle sandığa gömeceğiz. Ayrıca 14 yaşında bir çocuğa terorist benzetmesi yapıp, annesini yuhalatanlara da gerekli yanıtı 30 Mart'ta vereceğiz" diyerek, rakibi AK Parti adayı Cemil Şeboy'a göndermede bulundu. Piriştina daha sonra CHP Buca İlçe Başkanı Bektaş Gül, Parti Meclisi Üyesi Hüseyin Saygılı ve meclis üyesi adaylarıyla birlikte seçim ofisinin açılışını gerçekleştirdi.

Piriştina, daha sonra Çamlıpınar Mahallesi'nde kahve toplantısına katıldı. Ancak mahalle sakinlerinin yoğun ilgisi nedeniyle kahve toplantısı da mini bir açık hava mitingine dönüştü. Kahve önünde toplanan yaklaşık 500 vatandaşa seslenen Piriştina, "Buca'mızın güneyinde kalan Gediz, Göksu, Mustafa Kemal ve Çamlıpınar gibi 'ova' adıyla anılan mahallelere daha çok hizmet etmek üzere yola çıktık. 'Kent merkezinde ne varsa ovada da olacak' hedefiyle yürüyoruz. Bu yürüyüşümüzde bizi yalnız bırakmadığınız için sizlere sonsuz teşekkür ediyorum" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Levent Piriştina Ak Parti Buca Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title