Haberler

Pınarbaşı'nda Ceviz Yetiştiriciliği Paneli Düzenlendi

Kastamonu Pınarbaşı ilçesinde ’’Ceviz Yetiştiriciliği ve Besleme’’ konulu panel düzenlendi.

Kastamonu Pınarbaşı ilçesinde "Ceviz Yetiştiriciliği ve Besleme" konulu panel düzenlendi.

Kastamonu Valiliği İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ile Pınarbaşı Gıda Tarım ve Hayvancılık ilçe Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen programa kaymakam Ahmet Naci Helvacı, belediye başkanı Mehmet Yımaz, protokol üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Pınarbaşı Şehit Ramazan Akkaya Yatılı Bölge Ortaokulu müsamere salonunda düzenlenen pprogramda konuşan panelistler Türkiye'de Ceviz Yetiştiriciliği ile ilgili slayt eşliğinde bilgiler verdiler.

Konuşmacılardan Şube Müdürü Arzu Demirbaş," Modern Ceviz Yetiştiriciliği ile Geleneksel Ceviz Yetiştiriciliği" ile ilgili sunumunu slayt eşliğinde yaptı. Demirbaş'ın ardından konuşmayı Ziraat Mühendisi Ümit Uçar yaptı. Uçar, konuşmasında Türkiye'de ceviz yetiştiriciliğinin uygulamalarından, aşılama işlemlerinin nasıl yapılması gerektiğini, budama ve ceviz fidanının nasıl, hangi şartlarda dikilmesi konusunda katılımcılara slayt eşliğinde bilgilendirdi.

İl Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Osman Yaman'ın, "Ceviz Desteklemeleri" ile ilgili bilgilendirmesinin ardından, Kastamonu Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Genetik ve Biyomühendislik Bölümü öğretim üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Servet Kefi Transgenik Bitkiler ve Biyogüvenlik konularında sunumlarını gerçekleştirdiler.

Kaymakam Ahmet Naci Helvacı ve Belediye Başkanı Mehmet Yılmaz yaptıkları konuşmalarda ilçe için bu panelin çok faydalı olacağını inandıklarını belirterek panelistlere ve katılımcılara teşekkür ettiler. - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Pınarbaşı Ümit Uçar Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
title