Haberler

Pınarbaşı Mağdurlarına Sahip Çıktılar

Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları Sözcüsü Ahmet Taş, Pınarbaşı ilçesinde meydana gelen saldırıdan sonra Pınarbaşı Emniyeti ile ilgilenilmediğini söyledi.

Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları Sözcüsü Ahmet Taş, Pınarbaşı ilçesinde meydana gelen saldırıdan sonra Pınarbaşı Emniyeti ile ilgilenilmediğini söyledi.

Pınarbaşı Emniyet mensuplarını mağdur olarak niteleyen Taş, "O günden bugüne Pınarbaşı emniyet mensupları ne oldu? Oturulamaz hale gelen lojmanlarda herhangi bir onarım yapıldı mı? Olayın şokunu yaşayan aileler ve çocuklarının durumu nedir, onlara herhangi bir rehabilitasyon uygulandı mı? Mağdur aileler için devlet kurumları, partiler, sendikalar ve sivil toplum kuruluşları ne yaptılar? Milletvekilleri ne yaptı? Merak edip soranımız oldu mu?" dedi.

Bu konuda tatmin edici çalışmalar yapılmadığını söyleyen Taş,

"Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları olarak, başta milletvekillerimizi, siyasi partilerimizi, ilgili devlet kurumlarımızı ve sivil toplum kuruluşlarımızı olayın takipçisi olmaya, bizzat yerinde ziyaretlerle mağdur ailelere sahip çıkmaya, kimsesiz olmadıklarını hissettirmeye, hasar gören binaların zaman kaybetmeden ve bürokratik engel tanımadan tamir edilerek oturuma hazır hale getirilmesinin sağlanmasına ihtiyaç var diyoruz." ifadelerini kullandı.

(SK)

22.06.2012 11: 55: 45

TSI

NNNN - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title