Haberler

Pınarbaşı Belediyesi Çalışmalarına Hız Kesmeden Devam Ediyor

Pınarbaşı Belediyesi kırsalda bulunan mahallelerine çok amaçlı belediye hizmet binaları yapıyor.

Pınarbaşı Belediyesi kırsalda bulunan mahallelerine çok amaçlı belediye hizmet binaları yapıyor. Geçen sene 8 mahallesine yaptığı hizmet binalarına bu sene 11 tane daha ekliyor.

Hizmet binalarının ikincisinin temel atma töreni Tözgün Mahallesinde gerçekleştirildi.

Temel atma törenine Pınarbaşı Belediye Başkanı Dursun Ataş, Pınarbaşı Belediyesi Meclis Üyeleri, MHP İlçe Teşkilatı Başkanı, Tözgün Mahallesi Muhtarı, Belediye çalışanları ve mahalle sakinleri katıldı.

Belediye Başkanı Dursun Ataş, temel atma törenine giderken bu sene 176 bin metre kare olarak ihale edilen parke taşı döşeme işini de yerinde inceledi ve önerilerde bulundu. Parke döşeme işininin bu sene Oruçoğlu Mahallesinden başlatıldığını belirten Başkan Ataş, "Mahallelerimizin ne ihtiyacı olduğunu gayet iyi biliyoruz ve planlamalarımızı bu doğrultuda yaptık. Hemşerilerimiz için en iyisini yapmanın gayreti içerisindeyiz. Allah'ın izni ile her mahallede her ihtiyaç doğrultusunda Pınarbaşılıların emrinde olacağız ve bize kadar görmedikleri hizmeti onların ayaklarına kadar getireceğiz." diye konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title